Työpaikat

Vertaistoiminnan suunnittelija, tiimivastaava

Ilmoittaja
Paikkakunta
Helsinki
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Haluatko tukea maahanmuuttajien kotoutumista? Haluatko kehittää kotoutumista edistävää vertaistoimintaa? Haluatko työskennellä arvostetussa kansainvälisessä järjestössä osana huipputiimiä?

Suomen Pakolaisavun yhteisötyön yksikkö hakee vertaistoiminnan suunnittelijaa, tiimivastaavaa.

Tehtävästä:

Kasvokkain-toiminta tukee laadukkaan, kotoutumista edistävän vertaistoiminnan järjestämistä. Koordinoimme VeTo-verkostoa, joka kokoaa yhteen yli 80 kotoutumisen ja vertaistoiminnan parissa toimivaa organisaatiota. Koulutamme vertaisohjaajia ja organisaatioita sekä tuemme organisaatioita maahanmuuttajien tavoittamisessa mukaan vertaistoimintaan.

Nyt etsimme vertaistoiminnan suunnittelijaa, joka toimii tiimivastaavana nelihenkisessä tiimissä. Vastuullasi on VeTo-verkoston koordinointi ja verkoston toiminnan kehittäminen. Vastaat vertaistoimijat.fi-sivuston ja sen toiminnallisuuksien kehittämisestä, koordinoit sisällöntuotantoa sekä päivität sivustoa.

Tiimivastaavana vastaat vertaistoiminnan kehittämisprosessien kokonaisuuden valmistelusta, viestinnän suunnittelusta ja huolehdit seuranta- ja raportointitiedon keruusta. Osallistut vertaistoiminnan kehittämiseen, vertaisohjaajien kouluttamiseen sekä toiminnon toteuttamiseen yhteistyössä muiden kanssa. Tehtävä ei sisällä esimiesvastuuta.

Tehtävässä työskentelet Suomen johtavassa ja kansainvälisesti tunnetussa pakolaisasioihin erikoistuneessa järjestössä. Olet kehittämisorientoitunut järjestökonkari, joka tulee hyvin toimeen erilaisten ihmisen kanssa. Olet sujuvasanainen viestijä ja innokas verkkosivujen kehittäjä. Sinulla on loistavat vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot ja olet erinomainen esiintyjä, joka johtaa verkostoa osallistavalla otteella ja motivoi yhteistyöhön. Ymmärrät pakolaisuuteen, siirtolaisuuteen ja kotoutumiseen liittyvää tematiikkaa tai tunnet vertaistoiminnan hyödyt.

Edellytämme:

  • Yli 3 vuoden työkokemusta järjestö- ja hanketyöstä
  • Kokemusta verkostotyöstä ja koordinoinnista
  • Kokemusta tiimivastaavana toimimisesta
  • Viestinnällistä osaamista ja kokemusta verkkosivujen suunnittelusta
  • Kokemusta vertaistoiminnasta tai maahanmuuttajatyöstä
  • Kehittämisorientoitunutta ja itsenäistä työotetta
  • Erinomaisia vuorovaikutus-, yhteistyö- ja verkostoitumistaitoja
  • Vähintään alempaa korkeakoulututkintoa soveltuvalta alalta
  • Valmiutta matkustaa Suomessa ja tehdä ilta- ja viikonlopputöitä

Tehtävässä sovelletaan Suomen Pakolaisavun palkkausjärjestelmän mukaista palkkausta. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva alkaen 1.1.2020 tai sopimuksen mukaan.

Mikäli olet etsimämme henkilö, lähetä hakemuksesi viimeistään 11.12.2019 osoitteeseen rekrytointi@pakolaisapu.fi otsikolla ”Vertaistoiminnan suunnittelija, tiimivastaava”.

Lisätietoja tehtävästä antaa yhteisötyön päällikkö Veera Vilkama (p. 044 7924718) pe 29.11. klo 9–12 ja ti 10.12. klo 9–14. Haastattelut järjestetään viikolla 51.

Lisätietoja Suomen Pakolaisavusta: www.pakolaisapu.fi ja kotoutumista tukevasta vertaistoiminnasta www.vertaisoimijat.fi

Suomen Pakolaisapu on vuonna 1965 perustettu poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton suomalainen kansalaisjärjestö ja oman alansa näkyvä asiantuntija. Pakolaisapu tukee pakolaisia ja siirtolaisia toimimaan aktiivisesti arjessa ja yhteiskunnan jäseninä sekä edistää heidän oikeuksiensa toteutumista. Suomessa Pakolaisapu on YK:n pakolaisjärjestö UNHCR:n virallinen edustaja pakolaisasioiden tiedotuksessa. Siirtolaisten ja pakolaisten kotoutumisen tukemiseen keskittyvän Suomen työn lisäksi Pakolaisapu tekee kehitysyhteistyötä pitkittyneissä pakolaistilanteissa Turkissa, Ugandassa ja Myanmarissa.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.