Verkostokoordinaattorin sijainen | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Verkostokoordinaattorin sijainen

Ilmoittaja

Lähetysyhdistys Kylväjä

Paikkakunta

Vantaa

Työsuhdetyyppi

Kokoaikainen

Viimeinen hakupäivä

Kylväjä on vuonna 1974 perustettu Suomen ev.lut. kirkon virallinen lähetysjärjestö ja ulkoministeriön pitkäaikainen kumppani.
  
Verkostokoordinaattori luo ja kehittää verkostotoiminnan käytänteitä Kylväjässä. Hän suunnittelee ja toteuttaa verkostotyötä nykyisten ja tulevien kumppaneiden ja työnystävien parissa. Käytännössä verkostokoordinaattori mm. organisoi tilaisuuksia ja vierailuja, pitää yhteyttä kumppaneihin sekä hoitaa verkostoviestintää. Verkostokoordinaattori suunnittelee ja toteuttaa Kylväjän tapahtumia (esim. kesäpäivät) ja koordinoi tapahtumatuotantotiimin työtä. 
 
Tehtävässä vaaditaan vahvaa osaamista tapahtumien suunnittelusta ja toteutuksesta, kokemusta ja näyttöä yhteistyöstä seurakuntien ja kristillisten järjestöjen kanssa, kykyä organisoida toimintaa ja ohjata tiimityöskentelyä, valmiutta myös itse esitellä Kylväjän työtä eri tilaisuuksissa sekä halua edistää lähetyskasvatusta ja lähetystyötä.  

Työsuhde on määräaikainen (2 vuotta), ja sitä voi olla mahdollista jatkaa.  Tehtävän palkkaus määräytyy kristillisten järjestöjen työehtosopimuksen vaativuusryhmän 4 peruspalkan mukaan. Henkilön toivotaan aloittavan työssä jo tämän vuoden puolella, kuitenkin viimeistään 1.12.2022.

Työtä on mahdollisuus tehdä osittain etänä.

Lähetä hakemuksesi 3.10.2022 mennessä osoitteeseen ilkka.koivisto [at] kylvaja.fi  


Tiedustelut:
Ilkka Koivisto
va. verkosto- ja kumppanuusjohtaja
044 748 8030 (16.9. klo 10–12 ja 26.9. klo 13–15)
www.kylvaja.fi