Työpaikat

Verkkotyön kehittäjiä (Sekasin-chat)

Ilmoittaja
Paikkakunta
Helsinki
Viimeinen hakupäivä

Verkkotyön kehittäjä (2 tehtävää) – Koulutuksen ja vapaaehtoistoiminnan kehittäminen

Sinulla on kokeilumieltä ja kehittämisotetta. Sytyt uusista ideoista etkä pelkää haasteita. Sinulla on vahva kokemus nuorten parissa työskentelystä ja haluat olla mukana luomassa uudenlaisia tapoja kohdata ja tukea nuoria verkossa. Sinulla on kokemusta verkostoyhteistyöstä ja tunnet järjestökenttää valtakunnallisesti. Olet kokenut kouluttaja ja haluat luoda uudenlaisia verkossa toimivia koulutus- ja tukimateriaaleja. Viestit sujuvasti niin kirjallisesti kuin suullisestikin. Digimaailma on sinulle tuttua ja uskot sen mahdollisuuksiin niin koulutuksen kuin asiakastyönkin saralla. Osaat johtaa itseäsi ja kuulut mieluusti monista erilaisista osaajista koostuvaan tiimiin.

Tehtävässä pääset luomaan Sekasin-chatin verkkovapaaehtoistoiminnan mallia ja toimintakulttuuria, tuottamaan Sekasin-chatin koulutusmateriaaleja, innostamaan järjestöjä mukaan toimintaan ja synnyttämään digitaalisen vapaaehtoistoiminnan massaliikettä Suomeen. Työhösi kuuluu Sekasin-yhteisön kasvattaminen uusilla järjestöillä sekä vapaaehtoisten neuvonta ja tuki yhteistyössä järjestöjen kanssa. Työkielesi on suomi, jolla ilmaiset itseäsi kirjallisesti sujuvasti. Pärjäät myös ruotsin ja englannin kielillä. Koulutuksesi on vähintään alempi korkeakoulututkinto.

Tehtävät sijoittuvat hallinnollisesti Suomen Mielenterveysseuraan ja Punaisen Ristin Nuorten turvatalolle Vantaalle. Tehtävä vaatii matkustamista valtakunnallisesti.

Verkkotyön kehittäjä (1 tehtävä) – Sekasin ryhmächatin kehittäminen ja pilotointi 

Tehtävässä pääset luomaan uusia digitaalisia avauksia nuorten tukemiseen vahvan Sekasin-brändin alla: työsi ydin on suunnitella ja pilotoida nuorille suunnattua ryhmächattia.

Verkkoympäristössä toimiminen on ominta alaasi. Uskot vahvasti ammatillisesti ohjattuun vertaistukeen ja olet jo toiminut verkkomaailmassa aikaisemmissa töissäsi. Nautit uusista avauksista, toiminnan suunnittelusta ja kokeilunhaluisesti olet valmis ryhtymään uusiin avauksiin. Vapaaehtoistoiminnan ja ryhmien ohjaaminen on sinulle tuttua. Haet mieluusti uusia avauksia myös näillä kentillä. Ilmaiset itseäsi kirjoittamalla sujuvasti ja sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot. Tunnet järjestökenttää ja kuulut mieluusti monista erilaisista osaajista koostuvaan tiimiin.

Olet osaltasi mukana luomassa digitaalisen vapaaehtoistoiminnan massaliikettä Suomeen. Arvostamme rohkeaa ajattelua ja kykyä innostaa muita. Koulutuksesi on vähintään alempi korkeakoulututkinto. Työkielesi on suomi, jolla ilmaiset itseäsi kirjallisesti sujuvasti. Pärjäät myös ruotsin ja englannin kielillä.

Tehtävä sijoittuu Suomen Mielenterveysseuraan.

  • Punainen Risti noudattaa yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Tehtävä sijoittuu palkkaluokkaan G 24.
  • Suomen Mielenterveysseura noudattaa Sosiaalialan järjestöjen työehtosopimista. Tehtävät sijoittuvat vaativuusryhmään 5.
  • Tehtävät alkavat sopimuksen mukaan ja työsopimukset päättyvät 31.12.2020. Kaikkiin tehtäviin sisältyy viikoittain iltatöitä ja satunnaisesti viikonlopputöitä. Työsuhteen alkamisen ehtona on, että sosiaali- ja terveysministeriö vahvistaa sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskuksen (STEA) rahoitusesityksen.
  • Tehtävään valittavien henkilöiden on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.
  • Haastattelut järjestetään 1.–11.2. välisenä aikana Helsingissä.
  • Lisätietoja tehtävistä antaa Vantaan Nuorten turvatalon johtaja Pekka Väänänen p. 040 548 2750 maanantaina 14.1.2019 klo 9–17.00, torstaina 17.1.2019 klo 9.00–12.00 ja tiistaina 22.1.2019 klo 9–16.00.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi (ethän lähetä todistuksia) 27.1.2019 mennessä osoitteeseen sekasinrekry(at)mielenterveysseura.fi

Tule olemaan kanssamme Sekasin!

Sekasin-yhteisö on lukuisten järjestöjen yhteenliittymä, joiden yhteinen visio on, ettei kukaan nuori jää pahan olonsa kanssa yksin. Parin ensimmäisen toimintavuoden aikana Sekasin-chatin suosio nuorten piirissä on ollut suuri. Haluamme vastata nuorten tuen tarpeisiin entistä paremmin, ja siksi Sekasin-yhteisö ja sen toimintamuodot laajenevat vuoden 2019 alusta. Tuemme nuoria verkossa eri tavoin, kehitämme jatkuvasti olemassa olevia tukimuotoja ja kokeilemme uusia. Kohtaamme nuoria Sekasin-chatissa, ryhmä-chatissa ja Discord-peliyhteisössä.

Toiminnassa on mukana sosiaali-, terveys- ja nuorisoalan ammattilaisten lisäksi suuri joukko vapaaehtoistoimijoita. Pääkoordinaatiosta vastaa Suomen Mielenterveysseura. Sekasin-yhteisöä koordinoi tiimi, joka työskentelee Mielenterveysseuran lisäksi Punaisen Ristin Nuorten turvatalolla ja Mannerheimin Lastensuojeluliitossa. Toimintaa rahoittaa Veikkaus ja Me-säätiö. Työtä tuetaan myös lahjoituksin.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.