Työpaikat

Verkkotuottaja

Ilmoittaja
Paikkakunta
Helsinki
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Haemme Suomen Punaisen Ristin keskustoimiston viestintäyksikköön verkkotuottajaa kuuden kuukauden määräaikaiseen tehtävään 1.2.2020–31.7.2020

Tehtäväsi on vastata sosiaalisen median ja verkkosivujemme kokonaisuudesta: sisällöstä ja toimivuudesta. Työtehtäviisi kuuluvat sosiaalisen median kanavien ylläpito, moderointi, päivystyksen kokonaissuunnittelu, sisältöjen suunnittelu ja tuotanto. Pidät verkkosivumme ajantasaisina, koordinoit ja kehität sisällöntuotantoa yhdessä viestintä- ja muiden yksiköittemme kanssa. Teet päivittäistä viestintää järjestön sosiaalisen median viestintäkanaviin ja verkkosivulle.

Odotamme sinulta hyvää kokonaisuuksien hallintaa. Olet valmis toimimaan nopeasti ja määrätietoisesti myös katastrofeissa sekä kriiseissä, jotka ovat osa valmiusjärjestön arkea. 

Punaisen Ristin viestintä tarjoaa työntekijöille ainutlaatuisen aitiopaikan suomalaiseen järjestöviestintään. Pääset osaksi laajaa kansainvälistä Punaisen Ristin viestijöiden verkostoa. Punaisen Ristin laajan viestintäyhteistyön kautta olet mukana myös suomalaisten järjestöviestinnän ammattilaisten verkostoissa.

Onnistuaksesi työssäsi sinulla tulee olla monipuolista kokemusta verkkoviestinnän suunnittelusta ja käytännön toteutuksesta. Tuotat sujuvasti sisältöä monikanavaisesti ja olet taitava ja tarkka kirjoittaja. Tarvitset työssäsi työhön soveltuvan viestintäalan koulutuksen, organisointikykyä, kykyä toimia paineen alla ja erinomaisia sosiaalisia taitoja.  Osaat suomea, ruotsia ja englantia. Edellytämme valitulta henkilöltä Punaisen Ristin arvojen ja periaatteiden kunnioitusta.

Työpisteesi on Helsingissä Tehtaankadulla. Noudatamme sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta.

Tehtävä on määräaikainen sijaisuus, joka alkaa 1.2.2020 ja kestää 31.7.2020 asti.

Lisätietoja tehtävästä antaa viestintäpäällikkö Siru Aura perjantaina 17.1. klo 15–16 puhelimitse 040 838 8919.

Täytä sähköinen hakemuslomake palkkatoiveineen viimeistään maanantaina 20.1.2020 mennessä. Lisää hakemukseesi CV.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.