Työpaikat

Verkkokauppasuunnittelija

Ilmoittaja
Paikkakunta
Tampere
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Haku alkaa: 22.9.2021

Työsuhdemuoto: toistaiseksi voimassa oleva

Työ alkaa: 1.1.2022

Työ päättyy: 30.11.2022

Viikkotyöaika: 36,25

Haemme Suomen Punaiseen Ristin keskustoimiston varainhankintayksikköön, Tampereen toimipisteeseen verkkokauppasuunnittelijaa vanhempainvapaan sijaiseksi ajalle 1.1.–30.11.2022

Nautitko siitä, että olet työstämässä useita projekteja samanaikaisesti? Oletko luova ja tarkka osaaja, jolle hyvä asiakaskokemus on ykkösasia? Oletko kiinnostunut vaikuttavasta markkinoinnista?

Punainen Risti kuuluu niin Suomessa kuin maailmalla tunnetuimpiin ja arvostetuimpiin avustusjärjestöihin. Varainhankinnan yksikön tehtävänä on hankkia kustannustehokkaasti varoja Punaisen Ristin toimintaan. Verkkokauppasuunnittelija vastaa verkkokaupan tuotevalikoiman suunnittelusta, hankinnoista ja markkinoinnista yhdessä työparinsa kanssa. Hän on verkkokaupan osaaja, joka ylläpitää kauppaa ja tekee sitä tunnetuksi.

Haemme tehokasta ja innostuvaa tekijää, jolla on myynnillinen ajattelutapa ja usko hyvään asiakaspalveluun. Olet valmis kehittämään ja ideoimaan uutta, mutta myös toteuttamaan lukuisia käytännön tehtäviä mukaan lukien asiakaspalvelu. Markkinointiosaaminen edesauttaa tehtävässäsi, samoin tarkkuus ja kyky organisoitua lukuisten samanaikaisten ja joskus myös hektisten projektien maailmassa.

Lähtökohtana onnistumiselle on soveltuva alempi korkeakoulututkinto sekä valmiudet toimia 365-maailmassa. Adoben taitto-ohjelmien hallinta, Magento-verkkokauppa-alustan tuntemus ja somemarkkinoinnin kokemus antavat sinulle etulyöntiaseman tehtävästä suoriutumiseen.

Tehtävän menestykäs hoitaminen edellyttää sitoutumista Punaisen Ristin arvoihin ja periaatteisiin. Toivomme tehtävään hakijoita eri taustoista ja sukupuolista ja tarjoamme upeat kollegat ja mahdollisuuden kehittyä laaja-alaisesti. Tervetuloa auttajien eturiviin!

Toimipiste sijaitsee Tampereen Kalkussa. Toivomme, että voit aloittaa viimeistään 1.1.2022. Tehtävä on vanhempainvapaan sijaisuus, joka saattaa jatkua myös pidempään.

Noudatamme sosiaalialan järjestöjä koskevaa työehtosopimusta.

Lisätietoja tehtävästä antaa ke 29.9. klo 11-12 ja pe 1.10. klo 14–15 Suomen Punaisen Ristin varainhankintapäällikkö Anna Laurinsilta, 040 7411 030.

Täytä sähköinen hakemuslomake palkkatoivomuksineen 3.10.2021 mennessä. Lisää hakemukseesi CV.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.