Työpaikat

Vastaava visuaalinen suunnittelija

Paikkakunta
Helsinki
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Amnesty International Suomen osasto ry etsii osaston visuaalisesta viestinnästä ja konseptisuunnittelusta vastaavaa suunnittelijaa määräaikaiseen työsuhteeseen sovitusti tammikuusta 2021 alkaen 31.3.2022 asti.

Vastaavan visuaalisen suunnittelijan tehtäviin kuuluu osaston visuaalisen viestinnän ja luovien konseptien kehittäminen, suunnittelu ja toteutus:

  • Amnestyn Suomen osaston visuaalisen ilmeen ylläpito ja kehittäminen kansainvälisen Amnestyn brändin mukaisesti, ml. graafinen suunnittelu ja sen ohjaaminen
  • Markkinointiviestinnän, mainonnan ja kampanjakonseptien suunnittelu ja toteutus yhdessä viestintä- ja varainhankintatiimien kanssa sekä kampanjoiden visuaalinen suunnittelu ja toteutus
  • Graafinen suunnittelu ja materiaalituotanto monikanavaisesti, ml. tapahtumat, julkaisut ja lehdet sekä Amnestyn varainhankinta
  • Visuaalisen suunnittelun aikataulutus ja graafisen suunnittelun harjoittelijan ohjaaminen
  • Vapaaehtoisen kuvaaja- ja kuvittajaverkoston ohjaaminen
  • Yhteydet muiden Amnestyn maaosastojen visuaalisesta viestinnästä vastaaviin ja kansainvälisen sihteeristöön.

Odotamme hakijalta jo muutaman vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä esim. järjestössä tai markkinointiviestinnän toimistossa, erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, korkeakoulututkintoa visuaalisesta viestinnästä (esim. graafinen suunnittelu) tai vastaavaa työkokemusta, hyvää englannin kielen taitoa sekä Adobe Creative Suite -ohjelmistojen osaamista.

Toivomme hakijalta kokemusta yhteiskunnallisten kampanjoiden suunnittelusta, ymmärrystä Amnestyn työaloista, kokemusta lehtien ja muiden julkaisujen suunnittelusta ja toteuttamisesta sekä esim. Premiere Pro -videoeditointi-ohjelman hallintaa.

Vastaava visuaalinen suunnittelija toimii viestintäpäällikön johtamassa kahdentoista hengen viestintätiimissä. Työsuhde on kokoaikainen (36,25 h/vko). Palkkaus määräytyy Amnestyn Suomen osaston sisäisen palkkamallin mukaan ja on työsuhteen alussa 3018–3320 €/kk.

Toimita vapaamuotoinen hakemus, CV ja portfolio sähköisesti osoitteeseen rekrytointi@amnesty.fi viimeistään ke 2.12.2020. Merkitse viestin otsikkoon tunnus ’Visuaalinen suunnittelija’. Haastattelut pyritään pitämään viikolla 50.

Lisätiedot ja kysymykset: viestintäpäällikkö Lauramaria Havu, lauramaria.havu@amnesty.fi tai puh. 040 721 8383, ti 24.11. klo 11–13 ja pe 27.11. klo 10–12.

Amnesty painottaa toiminnassaan yhdenvertaisuutta. Toivomme hakemuksia eri-ikäisiltä, eri sukupuolia edustavilta sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvilta henkilöiltä.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.