Työpaikat

Vastaanottovirkailija

Ilmoittaja
Paikkakunta
Helsinki
Viimeinen hakupäivä

Haku alkaa: 3.9.2021

Haku päättyy: 15.9.2021

Työsuhdemuoto: määräaikainen

Työ alkaa: 27.9.2021

Työ päättyy: 31.5.2022

Viikkotyöaika: 36,25

Haemme Suomen Punaisen Ristin keskustoimiston CRM-yksikköön vastaanottovirkailijaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 27.9.2021–31.5.2022

Rakastatko asiakaspalvelua ja asioiden hoitamista mallikkaasti alusta loppuun? Nautitko siitä, että sinulla on monta rautaa tulessa?

Vastaanottovirkailija toimii monipuolisissa tehtävissä keskustoimistomme puhelinvaihteessa ja vastaanotossa, palvellen kaikkia talon vieraita sekä auttaen talomme omaa henkilökuntaa. Vastaanottoon kuuluu lisäksi Suomen Punaisen Ristin myymälän myynti- ja ylläpitotehtäviä sekä yleisiä toimistotehtäviä. Tehtävänkuvaan kuuluu myös varainhankinnan jäsen- ja lahjoittajapalvelun tuki asiakastietojen tallennuksessa ja ylläpidossa sekä päivittäisessä asiakaspalvelussa.

Odotamme sinulta asiakaspalvelukokemusta, positiivista asennetta, yhteistyötaitoja, oma-aloitteisuutta sekä kykyä toimia luontevasti ja iloisesti kiireenkin keskellä. Tarvitset työssäsi sujuvaa suomen, ruotsin ja englannin hallintaa, kykyä ja halua omaksua uusia asioita nopeasti, sekä hyviä IT-taitoja ja organisointikykyä.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen vaatii sitoutumista Punaisen Ristin arvoihin ja periaatteisiin. Toivomme tehtävään hakijoita eri taustoista ja sukupuolista.

Työsuhde on määräaikainen ja alkaa 27.9.2021 tai mahdollisimman pian sen jälkeen ja päättyy 31.5.2022. Toimipiste Punaisen Ristin keskustoimistolla Helsingissä sijaitsee Kaivopuiston vieressä, osoitteessa Tehtaankatu 1a. Työaika tehtävässä on arkisin klo 08.30–16.00. Noudatamme sosiaalialan järjestöjä koskevaa työehtosopimusta, jossa tehtävä sijoittuu vaativuusryhmään 3.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn monimuotoisessa toimintaympäristössä, mukavat kollegat sekä mahdollisuuden oppia uutta ja kehittää vastuualueeseesi kuuluvia tehtäviä. Järjestön henkilöstötutkimuksen mukaan meillä arvostetaan erityisesti merkityksellistä työtä ja kokemusta keskinäisestä työyhteisön tuesta ja arvostuksesta.

Lisätietoja tehtävästä antaa 15.9.2021 klo 10–11 CRM-päällikkö Marianna Preller, puhelimitse 040 653 1624 ja sähköpostitse marianna.preller@redcross.fi.

Lähetä sähköinen hakemuslomake viimeistään 15.9.2021 mennessä. Lisää hakemukseesi CV.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.