Työpaikat

Vastaanottovirkailija

Ilmoittaja
Paikkakunta
Helsinki
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Haemme Suomen Punaisen Ristin keskustoimiston CRM-yksikköön vastaanottovirkailijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Rakastatko asiakaspalvelua ja asioiden hoitamista mallikkaasti alusta loppuun? Nautitko siitä, että sinulla on monta rautaa tulessa?

Vastaanottovirkailija toimii monipuolisissa tehtävissä keskustoimistomme puhelinvaihteessa ja vastaanotossa, palvellen kaikkia talon vieraita sekä auttaen talomme omaa henkilökuntaa. Tehtävään kuuluu lisäksi Suomen Punaisen Ristin myymälän myynti- ja ylläpitotehtäviä sekä yleisiä toimistotehtäviä.

Odotamme sinulta vankkaa asiakaspalvelukokemusta erityisesti puhelintyöstä, positiivista asennetta, yhteistyötaitoja, oma-aloitteisuutta sekäkykyä toimia luontevasti ja iloisesti kiireenkin keskellä. Onnistuaksesi työssäsi tarvitset hyvää kotimaisten kielten ja englannin hallintaa, hyviä IT-taitoja sekä organisointikykyä. Kokemus järjestöalan tehtävistä on eduksi.

Edellytämme valitulta henkilöltä Punaisen Ristin arvojen kunnioitusta, vankkaa kokemusta ja halua vaativaan asiakastyöhön sekä kykyä omaksua nopeasti uusia asioita.

Tarjoamme mielenkiintoisen näköalapaikan Suomen Punaisen Ristin monimuotoiseen toimintaan, mukavat kollegat ja mahdollisuuden oppia uutta. Tervetuloa meille töihin!

Järjestössämme noudatetaan sosiaalialan järjestöjä koskevaa työehtosopimusta. Toimipiste sijaitsee Kaivopuistossa Helsingissä ja työaika tehtävässä on arkisin klo 8–16. Työ alkaa sopimuksen mukaan elokuun aikana.

Tiedusteluihin vastaa Anna Laurinsilta puhelimitse 020 701 2196 torstaina 28.6. klo 9–11 ja tiistaina 3.7. klo 13–15 tai sähköpostitse anna.laurinsilta(at)punainenristi.fi.

Haastattelut järjestetään viikolla 30.

Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen 15.7.2018 mennessä. Lisää hakemukseesi CV.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.