Vastaanottokeskuksen apulaisjohtaja | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Vastaanottokeskuksen apulaisjohtaja

Ilmoittaja

Punainen Risti

Paikkakunta

Kokkola

Työsuhdetyyppi

Kokoaikainen

Viimeinen hakupäivä

Punainen Risti tuo iloa, ylläpitää toivoa ja vahvistaa luottamusta – tule joukkoomme tekemään merkityksellistä työtä!

Haemme apulaisjohtajaa Kokkolan vastaanottokeskukseen. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen.

Suomen Punaisen Ristin Länsi-Suomen piiri tuottaa vastaanottopalveluita Maahanmuuttovirastolle.  

Työtehtävät

Apulaisjohtaja toimii työparina johtajan kanssa ja he vastaavat yhdessä yksikön päivittäisestä toiminnasta, joka pitää sisällään talouden ja henkilöstöhallinnon johtamistehtäviä, toiminnan suunnittelua ja kehittämistä, budjetointia ja sen seuraamista, asiakasrajapinnassa työskentelyä sekä yhteistyötä laajan alueellisen sekä valtakunnallisen toimijaverkoston kanssa.

Kokkolan vastaanottokeskus on moniammatillinen työyhteisö, jonka henkilöstövahvuus on tällä hetkellä 26 työntekijää.

Odotamme sinulta

Tehtävän hoitaminen edellyttää ylempää korkeakoulututkintoa tai muuta sopivaksi katsottavaa opintokokonaisuutta (vastaanottolain 9 § 2 momentin mukainen pätevyys).

Odotamme sinulta kokemusta vastaanottotoiminnan järjestämisestä tai muuta johtamiskokemusta julkisen tai yksityisen sektorin johtamisesta.

Vastaanottokeskuksen apulaisjohtajalta edellytetään kykyä hallita laajoja asiakokonaisuuksia sekä kykyä itsenäiseen tiedonhakuun. Lisäksi odotamme vahvaa esihenkilökokemusta, johtamistaitoa sekä hyviä vuorovaikutustaitoja ja paineensietokykyä. Tehtävässä tarvitaan suomen ja englannin kielen taitoa. Arvostamme lisäksi muuta kielitaitoa. Ajokortti (B) on välttämätön.

Edellytämme valitulta henkilöltä Punaisen Ristin arvoihin ja periaatteisiin sitoutumista. Toivomme tehtävään hakijoita erilaisista taustoista ja sukupuolista.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväkentän ja mahdollisuuden monipuoliseen osaamisen hyödyntämiseen ja kehittämiseen. Pääset kehittämään omaa työtäsi sekä osaamistasi. Työ sisältää näköalapaikan turvapaikanhakijoiden ja tilapäistä suojelua saavien tukemiseen sekä monikulttuuriseen toimintaympäristöön.

Vastaanottokeskuksen apulaisjohtaja saa tuekseen vastaanottokeskuksen johtajan, moniammatillisen vastaaanottokeskuksen huipputiimin sekä talous- ja henkilöstöhallinnon tuen.

Pidämme henkilöstömme hyvinvoinnista ja jaksamisesta huolta tarjoamalla liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun, työterveyshuollon palvelut, työsuhdepyöräedun sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen. Tarjoamme myös työnohjausta.

Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Toimipaikka sijaitsee Kokkolassa ja meillä on käytössä joustava hybridityömalli. 

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Kokkolan vastaanottokeskuksen johtaja Annina Kulla, puh. 040 355 5996, annina.kulla@redcross.fi. Kaikki hakemukset tulee lähettää sähköisesti järjestelmän kautta, viimeistään 4.6.2023 mennessä. Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Valitun henkilön tulee esittää rikosrekisteriote. Lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002), rikostaustan selvittämislaki, tarkoituksena on suojella alaikäisten henkilökohtaista koskemattomuutta ja edistää heidän henkilökohtaista turvallisuuttaan. 

Punainen Risti, Länsi-Suomen piiri

Suomen Punaisen Ristin tehtävänä on auttaa apua eniten tarvitsevia kotimaassa ja ulkomailla katastrofien ja onnettomuuksien sattuessa, ja kouluttaa heitä varautumaan niihin. Kannustamme ihmisiä hoitamaan terveyttään ja pitämään huolta toisistaan.

Punaisessa Ristissä työskentelee useiden toimialojen asiantuntijoita ja ammattilaisia monilla erilaisilla työ- ja koulutustaustoilla – sekä ympäri Suomea että maailmalla.

Henkilöstömme arvostaa erityisesti merkityksellistä ja innostavaa työtä sekä yhdenvertaista työyhteisöä, jossa tuemme toisiamme.

Hae paikkaa