Työpaikat

Varautumisen ja valmiuden asiantuntija

Ilmoittaja
Paikkakunta
Helsinki
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Suomen Punainen Risti on yksi Suomen suurimpia kansalaisjärjestöjä, joka auttaa ihmisiä kriisien ja onnettomuuksien keskellä niin kotimaassa kuin maailmalla. Toimintamme Suomessa on jaettu 12 piiriin, joista suurimman, Helsingin ja Uudenmaan piirin alueella toimii 47 paikallisosastoa. Toiminnan ytimessä ovat osastojen noin 20 000 vapaaehtoista ja jäsentä. Tutustu tarkemmin SPR:n toimintaan www.punainenristi.fi.

Haluatko olla tekemässä merkityksellistä työtä - auttaa ihmisiä, tuoda iloa, ylläpitää toivoa ja vahvistaa luottamusta?

Haemme nyt Helsingin ja Uudenmaan piiriin kehittämisorientoitunutta varautumisen ja valmiuden asiantuntijaa vastaamaan piirin varautumisen ja valmiuden suunnittelusta, kehittämisestä ja ylläpidosta.

Monipuolisessa tehtävässä koordinoit ja kehität vapaaehtoisen pelastuspalvelun toimintaa piirin alueella. Toimit varautumis- ja valmiustoiminnan asiantuntijana piirin osastoille, tuet VAPEPA:n paikallis- ja maakuntatoimikuntien toimintaa, ja teet yhteistyötä alueen VAPEPA-verkostoon kuuluvien järjestöjen kanssa. Tehtäviisi kuuluu koordinoida valmiuteen liittyvää viranomaisyhteistyötä ja suunnitella harjoitus- ja koulutustoimintaa piirin alueella.

Odotamme sinulta vähintään kolmen vuoden aiempaa päätoimista työkokemusta varautumisen ja valmiuden alueilta. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus, eduksi nähdään varautumiseen liittyvät opinnot. Suomen kielen taitosi on sujuva, arvostamme myös ruotsin ja englannin osaamista. Sinulla on kokemusta viranomaisverkostoista ja tunnet järjestömaailmaa sekä vapaaehtoistyötä. Olet kiinnostunut kouluttamaan ja innostamaan ihmisiä varautumisen ja valmiuden alueella. Työssä tarvitset ajokorttia.

Tehtävässä tarvitset vahvaa kokonaisuuksien hallintaa, kykyä toimia laaja-alaisesti ja nopeaa reagointikykyä sekä joustavuutta vaihtuvissa tilanteissa. Omaat erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Toimit sujuvasti ja mielelläsi verkostoissa ja rakennat aktiivisesti yhteistyötä eri sidosryhmien suuntaan. Haluat oppia uutta ja kehittyä työssäsi. Toivomme sinulta rohkeaa ja näkemyksellistä otetta piirin varautumisen ja valmiuden asiantuntijana - pääset toteuttamaan ja kehittämään toimintaa näkemystesi pohjalta.  

Tarjoamme sinulle erinomaisen mahdollisuuden tehdä merkityksellistä työtä yhdessä maailman tunnetuimmista järjestöistä. Liity aktiiviseen joukkoomme!

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa järjestöpäällikkö Ari Hakala 07.09. klo 13–15 ja 13.9. klo 12.00–15.00, puh. 040 594 8141 sekä MPS-konsultit Johanna Leskinen 08.09. klo 8.30–10.00., puh. 020 746 9406 ja Satu Lannetta 13.9. klo 11.00–12.30, puh. 020 746 9484. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si 15.9.2021 mennessä.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.