Työpaikat

Varainhankintapäällikkö

Ilmoittaja
Paikkakunta
Helsinki
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Ainutlaatuinen näköalapaikka järjestövarainhankintaan on nyt auki

Sinustako varainhankintapäällikkö Pakolaisneuvontaan?

Pakolaisneuvonta ry on vaikuttamis- ja asiantuntijatyötä tekevä kansalaisjärjestö sekä ulkomaalaisoikeuteen erikoistunut lakitoimisto samassa paketissa. Etsimme nyt joukkoomme strategista, itsenäistä ja rohkeaa varainhankintapäällikköä toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen 1.9.2019 alkaen.

Tehtävä on uusi – pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan alusta alkaen valtakunnallisesti ainutlaatuisen järjestön varainhankintaa. Ensimmäisiin tehtäviisi kuuluu käynnistymässä olevan varainhankintakampanjan koordinointi ja järjestelmällisen yritysvarainhankinnan käynnistäminen sekä säätiöille tehtävien rahoitus- ja hankehakemusten laatiminen.

Tarjoamme sinulle:

  • ainutlaatuisen mahdollisuuden luoda ja kehittää varainhankintaa kiinnostavalle järjestölle
  • tilaisuuden tehdä vaikuttavaa ja merkityksellistä työtä ihmisoikeuksien edistämiseksi Suomessa
  • motivoituneen ja yhteen hiileen puhaltavan työyhteisön.

Odotamme sinulta:

  • strategista ajattelua yhdistettynä vahvaan varainhankinnan osaamiseen – toivomme sinulta vähintään 3–5 vuoden työkokemusta monipuolisista varainhankinnan tehtävistä
  • itsenäistä työotetta
  • terävää kynää ja ideoita pursuavaa päätä
  • sujuvaa englanninkielen taitoa – ruotsin kielen taito on eduksi
  • kiinnostusta haastavaan ihmisoikeustyöhön sekä Pakolaisneuvonnan arvomaailman jakamista

Lähetäthän ansioluettelosi sekä vapaamuotoisen hakemuksesi palkkatoiveineen 6.8.2019 mennessä osoitteeseen rekry@pakolaisneuvonta.fi. Haastattelut järjestetään viikolla 33. Valitun hakijan toivotaan aloittavan 1.9.2019.

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Pia Lindfors 16.7. klo 13–15 ja maanantaina 5.8. klo 10–12, p. 050 366 5942.

Lisätietoja järjestöstä www.pakolaisneuvonta.fi.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.