Varainhankintapäällikkö | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Varainhankintapäällikkö

Ilmoittaja

Suomen Pakolaisapu

Paikkakunta

Helsinki

Työsuhdetyyppi

Kokoaikainen

Viimeinen hakupäivä

Haluatko työskennellä kansainvälisessä asiantuntijaorganisaatiossa? Haluatko omalla työlläsi konkreettisesti tukea heikoimmassa asemassa olevia ihmisiä ympäri maailmaa? Haluatko työskennellä vastuullisessa tehtävässä ja nähdä työsi tulokset?

Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen tuloksellista ja aikaansaavaa varainhankintapäällikköä viestintä- ja markkinointiosastollemme vastaamaan järjestömme varainhankinnan kehittämisestä ja toteutuksesta!

Tässä uudessa tehtävässä pääset itsenäisesti kehittämään varainhankinnan kokonaisuutta sekä ideoimaan uusia konsepteja ja asiakaspolkuja. Vastaat osa-alueen strategisesta suunnittelusta sekä budjetoinnista ja omalla toiminnallasi varmistat järjestölle tärkeän tuloksellisen varainhankinnan onnistumisen. Tämän lisäksi työtehtäviisi kuuluu järjestön päivittäisen lahjoittajaviestinnän toteuttamista sekä erilaisten lahjoittajapolkujen kehittämistä. Vastaat varainhankintaan liittyvästä raportoinnista ja toimit CRM-järjestelmän pääkäyttäjänä. Tehtävässäsi sinua tukevat esihenkilön lisäksi vaikuttamistyön ja varainhankinnan suunnittelija sekä yhteiskuntasuhdepäällikkö yritysvarainhankinnan osalta. Teet myös tiivistä yhteistyötä järjestömme muiden asiantuntijoiden kanssa monipuolisen varainhankinnan toteuttamiseksi.

Edellytämme hakijoilta:

  • aiempaa työkokemusta varainhankinnasta sekä ymmärrystä tuloksellisen varainhankinnan toteuttamisesta
  • erinomaisia tieto- ja viestintäteknisiä taitoja
  • hyviä digimarkkinoinnin taitoja
  • erinomaista suomen kielen sekä hyvää englannin kielen taitoa

Kiinnostus ja perehtyneisyys pakolais- ja maahanmuutto- tai kehitysyhteistyön kysymyksiin katsotaan eduksi.

Tulet työskentelemään tässä mielenkiintoisessa tehtävässä hybridimallin mukaisesti sekä toimistollamme Vallilassa että etänä vallitsevat koronaohjeistukset huomioiden. Me tarjoamme sinulle mukavan ja dynaamisen työyhteisön, kannustavan tiimin, joustavat työkäytännöt sekä mahdollisuuden kehittyä. Tuemme työn ja yksityiselämän yhteensovittamista. Suomen Pakolaisapu on yhdenvertainen työnantaja, joten toivomme hakemuksia kaikenikäisiltä ja eri taustoista tulevilta hakijoilta.

Tehtävään sovelletaan Suomen Pakolaisavun palkkausjärjestelmän mukaista palkkausta. Aloituspalkka on järjestelmän mukaisesti 3 639,10 €/kk. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 8.5.2022 osoitteeseen rekrytointi@pakolaisapu.fi, viestin otsikoksi ”Varainhankintapäällikkö”.

Lisätietoa tehtävästä antaa viestintä- ja markkinointijohtajamme Annika Nyman-Paajanen (p. 044 754 3298) to 21.4. klo 12–13 ja ke 27.4. klo 12–13.

Suomen Pakolaisapu on Suomen suurin pakolais- ja siirtolaiskysymyksiin erikoistunut asiantuntijajärjestö. Tuemme yksilöitä, perheitä ja yhteisöjä kotoutumisessa ja vahvistamme toimivia väestösuhteita. Yli 50 vuoden aikana työmme on näkynyt Suomen lisäksi Afrikassa, Lähi-idässä, Aasiassa ja Euroopassa.