Työpaikat

Varainhankintapäällikkö

Ilmoittaja
Paikkakunta
Helsinki
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Pakolaisneuvonta ry on vaikuttamis- ja asiantuntijatyötä tekevä kansalaisjärjestö sekä ulkomaalaisoikeuteen erikoistunut lakitoimisto samassa paketissa. Etsimme nyt joukkoomme strategista, itsenäistä ja rohkeaa varainhankintapäällikköä määräaikaiseen työsuhteeseen 4.1.2021–30.9.2022 opintovapaan sijaiseksi.

Tehtävä on tekijänsä näköinen – pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan Pakolaisneuvonnan varainhankintaa näkemyksesi mukaiseksi. Järjestö on tehnyt järjestelmällistä varainhankintaa reilun vuoden ajan, joten pohja on olemassa, mutta rajoitteita ei. Tehtäviisi kuuluvat yhtä hyvin yksityishenkilöihin kohdistuvat kampanjat, yritysvarainhankinnan suunnittelu ja toteutus kuin säätiöille tehtävät rahoitushakemuksetkin.

Tarjoamme sinulle:

  • ainutlaatuisen mahdollisuuden luoda ja kehittää varainhankintaa kiinnostavalle järjestölle
  • tilaisuuden tehdä vaikuttavaa ja merkityksellistä työtä ihmisoikeuksien edistämiseksi Suomessa
  • motivoituneen ja yhteen hiileen puhaltavan työyhteisön.

Odotamme sinulta:

  • strategista ajattelua yhdistettynä vahvaan varainhankinnan osaamiseen – toivomme sinulta vähintään 3–5 vuoden työkokemusta monipuolisista varainhankinnan tehtävistä
  • itsenäistä työotetta: vastaat varainhankinnan suunnittelusta ja toteutuksesta itse
  • terävää kynää ja ideoita pursuavaa päätä
  • sujuvaa englannin kielen taitoa – ruotsin kielen taito on eduksi
  • kiinnostusta haastavaan ihmisoikeustyöhön sekä Pakolaisneuvonnan arvomaailman jakamista

Lähetäthän ansioluettelosi sekä vapaamuotoisen hakemuksesi palkkatoiveineen ja referensseineen 29.11.2020 mennessä osoitteeseen rekry@pakolaisneuvonta.fi. Haastattelut järjestetään viikolla 49. Valitun hakijan toivotaan aloittavan 4.1.2021.

Lisätietoja tehtävästä antaa varainhankintapäällikkö Tomi Strömberg to 12.11. klo 14–16 ja pe 13.11. klo 10–12., p. 044 739 4922.

Lisätietoja järjestöstä www.pakolaisneuvonta.fi.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.