Työpaikat

Varainhankinnan koordinaattori

Paikkakunta
Helsinki
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Lääkärit Ilman Rajoja (Médecins Sans Frontières) on kansainvälinen sairaanhoitoon erikoistunut humanitaarinen avustusjärjestö. Toimintamme kulmakivi ovat lahjoittajat: heidän ansiostaan autamme potilaita ja varmistamme avustustyömme riippumattomuuden. Jopa 95% varoistamme tulee yksityisiltä henkilöiltä, ja Suomessa avustustyötämme tukee jo yli 20,000 lahjoittajaa.

Tarvitsemme sinua kasvavaan ja nopeasti toimivaan järjestöömme varainhanhankinnan koordinaattoriksi, joka työskentelee osana säännöllisen lahjoittamisen ohjelmaa.

Tehtävä on 6kk määräaikainen ja kokopäiväinen.

Varainhankinnan koordinaattorin tehtävänä on toteuttaa kohtaamiseen perustuvan varainhankinnan toimintoja (ensisijaisesti F2F/D2D/Venue). Vastaat varainhankintatiimien rekrytoinnista, kouluttamisesta, ohjaamisesta ja seurannasta strategian, vuosisuunnitelman ja budjetin mukaisesti. Kehität vastuualueittesi toimintoja järjestön vuosittaisten tulostavoitteiden saavuttamiseksi. Tukenasi on kokenut säännölliseen lahjoittamiseen erikoistunut tiimi sekä kansainvälisen järjestön tuki.

Tehtävä on monipuolinen; lahjoittajien hankkimisen lisäksi työskentelet erilaisten tukitoimintojen, lahjoittajasitouttamisen ja asiakasrekisterin parissa. Varainhankinnan koordinaattori raportoi säännöllisen lahjoittamisen vastaavalle, joka toimii tukenasi ohjelman operatiivisten tehtävien suorittamisessa.

Työ sisältää merkittävästi matkustamista. Säännöllisen lahjoittamisen ohjelman toimialue on koko Suomi

Edellytämme sinulta:

 • Sitoutumista humanitaarisiin periaatteisiin ja arvoihin

 • Varainhankinnan kokemusta, erityisesti säännöllisen lahjoittamisen osalta

 • Kykyä motivoida ja kouluttaa varainhankkijoita ylittämään itsensä

 • Projektihallinnan taitoja sekä kykyä panna suunnitelmat täytäntöön ja raportoida tuloksia

 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

 • Ratkaisukeskeisyyttä, joustavuutta ja tulostavoitteellisuutta

 • Kykyä työskennellä muuttuvassa ja nopeassa toimintaympäristössä

Toivomme:

 • Aikaisempaa kokemusta järjestövarainhankinnasta, erityisesti F2F/D2D ja/tai televarainhankinnan toimintojen toteuttamisesta

Tarjoamme:

 • Keskeisen ja vastuullisen tehtävän säännöllisen lahjoittamisen ohjelmassa

 • Näköalapaikan kansainväliseen järjestöön ja tuen kasvaa varainhankinnan ammattilaisena

 • Nopealiikkeisen ja innovatiivisen työympäristön

Työsuhde on 6kk määräaikainen ja siihen sovelletaan kolmen (3) kuukauden koeaikaa. Kuukausipalkka on 2959 euroa. Lisäksi tarjoamme lounas- ja liikuntaedun. Viikkotyöaika on 37,5 tuntia.

Toimistomme sijaitsee Helsingin Vallilassa.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi sunnuntaihin 7.2.2020 mennessä täyttämällä hakulomake osoitteessa: https://ats.talentadore.com/apply/Varainhankinnan-koordinaattori/ZO0d0D

Haastattelemme lupaavat hakijat sitä mukaa kun vastaanotamme hakemuksia, kuitenkin viimeistään viikolla 7.

Haastatteluun valittuja pyydetään tekemään ennakkotehtävä ennen haastattelua (kesto n. 1h).

Työsuhde alkaa mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan, kuitenkin viimeistään huhtikuun alussa 2021.

Kiinnostuitko? Säännöllisen lahjoittamisen vastaava Janne Räikkönen (044 4918509 / janne.raikkonen@helsinki.msf.org) antaa lisätietoja tehtävästä arkisin kello 12–15.

Lääkärit Ilman Rajoja pyrkii edistämään yhdenvertaisuutta rekrytoinneissaan. Toivomme hakemuksia kaikenikäisiltä ja eri taustoista tulevilta hakijoilta. Toimitilat ovat esteettömät.

Lääkärit Ilman Rajoja (Médecins Sans Frontiéres) on sairaanhoitoon erikoistunut, riippumaton humanitaarinen avustusjärjestö. Pelastamme ihmishenkiä ja autamme siellä, missä hätä on suurin. Hoidamme ihmisiä riippumatta heidän etnisestä, uskonnollisesta tai poliittisesta taustastaan. Vuoden jokaisena päivänä yli 40 000 työntekijäämme antaa humanitaarista apua ja hoitoa noin 70 maassa ympäri maailmaa. www.lääkäritilmanrajoja.fi

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.