Työpaikat

Varainhankinnan koordinaattori

Paikkakunta
Helsinki
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Tule työskentelemään kanssamme maailman suurimpaan riippumattomaan sairaanhoitoon erikoistuneeseen avustusjärjestöön!

Lääkärit Ilman Rajoja (Médecins Sans Frontières) on kansainvälinen sairaanhoitoon erikoistunut humanitaarinen avustusjärjestö. Toimintamme kulmakivi ovat lahjoittajat: heidän ansiostaan autamme potilaita ja varmistamme avustustyömme riippumattomuuden. Jopa 95% varoistamme tulee yksityisiltä henkilöiltä.

Lääkärit Ilman Rajoja Suomen toimisto on perustettu kaksi vuotta sitten, ja jo nyt lähes 20 000 lahjoittajaa on mukana tukemassa avustustyötämme lahjoituksin.

Tarvitsemme sinua kasvavaan ja nopeasti toimivaan järjestöömme varainhanhankinnan koordinaattoriksi, joka työskentelee osana säännöllisen lahjoittamisen ohjelmaa.

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja kokopäiväinen.

Varainhankinnan koordinaattorin tehtävänä on toteuttaa kohtaamiseen perustuvan varainhankinnan toimintoja (ensisijaisesti F2F/D2D ja televarainhankinta). Vastaat varainhankintatiimien rekrytoinnista, kouluttamisesta, ohjaamisesta ja seurannasta strategian, vuosisuunnitelman ja budjetin mukaisesti. Kehität vastuualueittesi toimintoja vuosittaisten tulostavoitteiden saavuttamiseksi. Tukenasi on kokenut säännölliseen lahjoittamiseen erikoistunut tiimi sekä kansainvälisen järjestön tuki.

Tehtävä on monipuolinen; lahjoittajien hankkimisen lisäksi työskentelet erilaisten tukitoimintojen, lahjoittajasitouttamisen ja asiakasrekisterin parissa. Varainhankinnan koordinaattori raportoi säännöllisen lahjoittamisen vastaavalle, joka toimii tukenasi ohjelman operatiivisten tehtävien suorittamisessa.

Työ sisältää ajoittain merkittävästi matkustamista. Säännöllisen lahjoittamisen ohjelman toimialue on koko Suomi.

Edellytämme sinulta:

 • Sitoutumista humanitaarisiin periaatteisiin ja arvoihin
 • Varainhankinnan kokemusta, erityisesti säännöllisen lahjoittamisen osalta
 • Kykyä motivoida ja kouluttaa varainhankkijoita ylittämään itsensä
 • Projektihallinnan taitoja sekä kykyä toteuttaa suunnitelmat ja raportoida tuloksia
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
 • Ratkaisukeskeisyyttä, joustavuutta ja tulostavoitteellisuutta
 • Kykyä työskennellä muuttuvassa ja nopeassa toimintaympäristössä

Toivomme:

 • Aikaisempaa kokemusta järjestövarainhankinnasta, erityisesti F2F/D2D ja televarainhankinnan toimintojen toteuttamisesta

Tarjoamme:

 • Keskeisen ja vastuullisen tehtävän säännöllisen lahjoittamisen ohjelmassa
 • Näköalapaikan kansainväliseen järjestöön ja tuen kasvaa varainhankinnan ammattilaisena
 • Nopealiikkeisen ja innovatiivisen työympäristön

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja siihen sovelletaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Kuukausipalkka on 2 738 euroa, joka nousee 1.1.2021 alkaen 2959 euroon. Lisäksi tarjoamme lounas- ja liikuntaedun. Viikkotyöaika on 38 tuntia.

Toimistomme sijaitsee Helsingin Vallilassa.

Lähetä hakemuksesi 18.10.2020 mennessä osoitteeseen recruitment@helsinki.msf.org. Haastattelemme lupaavat hakijat sitä mukaa kun vastaanotamme hakemuksia, kuitenkin viimeistään viikolla 43.

Haastatteluun valittuja pyydetään tekemään ennakkotehtävä ennen haastattelua (kesto n. 1h)

Työsuhde alkaa mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan, mielellään kuitenkin viimeistään joulukuussa 2020.

Kiinnostuitko? Säännöllisen lahjoittamisen vastaava Janne Räikkönen (044 4918509 / janne.raikkonen@helsinki.msf.org) antaa lisätietoja tehtävästä arkisin kello 12–15.

Lääkärit Ilman Rajoja pyrkii edistämään yhdenvertaisuutta rekrytoinneissaan. Toivomme hakemuksia kaikenikäisiltä ja eri taustoista tulevilta hakijoilta. Toimitilat ovat esteettömät.  

Lääkärit Ilman Rajoja (Médecins Sans Frontiéres) on sairaanhoitoon erikoistunut, riippumaton humanitaarinen avustusjärjestö. Pelastamme ihmishenkiä ja autamme siellä, missä hätä on suurin. Hoidamme ihmisiä riippumatta heidän etnisestä, uskonnollisesta tai poliittisesta taustastaan. Vuoden jokaisena päivänä yli 40 000 työntekijäämme antaa humanitaarista apua ja hoitoa noin 70 maassa ympäri maailmaa. www.lääkäritilmanrajoja.fi

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.