Työpaikat

Varainhankinnan ja viestinnän suunnittelija

Ilmoittaja
Paikkakunta
Helsinki
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Tule mukaan edistämään rauhaa ja vahvistamaan Sadankomitean rahoituspohjaa

Sadankomitea hakee varainhankinnan ja viestinnän suunnittelijaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.9.-31.12.2020. Tehtävä on kokoaikainen ja työpaikka sijaitsee Helsingin Pasilassa Rauhanasemalla.

Varainhankinnan ja viestinnän suunnittelijan työtehtäviin kuuluu varainhankintasuunnitelman tekeminen ja toteuttaminen sekä viestintästrategian jalkauttaminen.

Edellytämme vastuunottoa, kykyä tarttua toimeen ja hoitaa tehtäviä itsenäisesti, hyviä organisointi- ja vuorovaikutustaitoja, sujuvia suullisia ja kirjallisia taitoja, kokemusta verkkoviestinnästä, markkinoinnista ja varainhankinnasta.

Arvostamme järjestötyön tuntemusta, kokemusta jäsenyhteistyöstä, kiinnostusta rauhantyöhön ja turvallisuuspolitiikkaan, kielitaitoa sekä taitoa toteuttaa visuaalista materiaalia järjestön verkkosivuille ja sosiaaliseen mediaan.

Tarjoamme haastavat ja monipuoliset työtehtävät, joustavat työajat, näköalapaikan rauhantyöhön ja turvallisuuspolitiikkaan sekä mahdollisuuden kehittää osaamistaan järjestön toiminnan alalla. Kyseessä on projektityö, työaika on 37,5 h/vko ja kuukausipalkka on 2700 euroa, lisäksi tarjoamme työmatka- ja lounasedun.

Toivomme tehtävään eritaustaisia ja ennakkoluulottomia hakijoita. Hakemus ja ansioluettelo pyydetään toimittamaan 16.8.2020 mennessä sähköpostilla osoitteeseen sadankomitea@sadankomitea.fi (viestin otsikoksi ”Hakemus suunnittelija”). Osa hakijoista kutsutaan haastatteluun viikoilla 34-35  ja päätös valittavasta henkilöstä pyritään tekemään mahdollisimman pian.

Lisätietoja antaa pääsihteeri Anni Lahtinen puhelimitse numerosta 040 583 1142 perjantaina 7.8. klo 10-14, muina aikoina sähköpostitse anni.lahtinen@sadankomitea.fi.

Sadankomitea on vuonna 1963 perustettu, puoluepoliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton sekä pasifistinen ja antimilitaristinen rauhanjärjestö. Sadankomitea tekee työtä, jotta Suomi ja Euroopan unioni olisivat aktiivisia rauhan, turvallisuuden ja ihmisoikeuksien edistäjiä maailmassa. Sadankomitea vaikuttaa, jotta yhteiskunnan resursseja käytetään kansalaisten hyvinvoinnin parantamiseksi ja globaalien haasteiden ratkaisemiseksi asevarustelun sijaan. Sadankomitea tukee kansainvälistä aseidenriisuntaa.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.