Työpaikat

Varainhankinnan assistentti kesäkaudeksi

Ilmoittaja
Paikkakunta
Helsinki
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Tahdotko tehdä työtä, jolla on merkitystä? Haluatko olla mukana muuttamassa maailmaa?

Etsimme kesän ajaksi assistenttia varainhankinnan asiakasrekisterin tallennustehtäviin. Olet osa mukavaa ja osaavaa varainhankintatiimiä, ja annat tärkeän panoksen kehitysmaiden ihmisten auttamiseksi.

Päätehtäväsi on huolehtia kesän katuvarainhankinnan kautta saatujen uusien kuukausilahjoitussopimusten käsittelystä ja kuukausilahjoittajien perustamisesta asiakasjärjestelmäämme. Hoidat tarvittaessa myös muita asiakasrekisterimme tallennustehtäviä. 

Menestyäksesi tehtävässä sinulla on hyvä olla:

  • tehtävään soveltuva koulutus ja/tai kokemusta vastaavista tehtävistä

  • tarkkuutta ja huolellisuutta työskentelyssä 

  • ajantasaiset tietotekniset taidot ja kykyä omaksua uusia järjestelmiä nopeasti

Meillä sinua odottaa itsenäinen työ, mahtavat työkaverit ja rento organisaatio. Työskentelypäivät voidaan sopia yhdessä tilanteen mukaan. Tehtävä on kokoaikainen (7 h 15 min) ja alkaa 17.5. ja päättyy 20.8. Tehtävän tuntipalkka on 14,40–15,97 e/h aiemmasta työkokemuksesta riippuen. Työskentely tapahtuu toimistollamme Etelärannassa Helsingissä eikä etätyö tässä tehtävässä ole mahdollista. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Johanna Karjalainen, puh. 040 733 0471, 9.3. klo 10–11 ja 15.3. klo 10–11 tai johanna.karjalainen (at) kua.fi. 

Lähetä hakemuksesi 18.3. mennessä Kirkon Ulkomaanavun sivuilla olevalla lomakkeella. 

Kirkon Ulkomaanapu sr on Suomen suurin kansainvälisen avun järjestö. Järjestö kuuluu kansainväliseen kirkollisten avustusjärjestöjen ACT-verkostoon ja tekee työtä taatakseen maailman köyhimmille ihmisille elämän perusedellytykset sekä kampanjoi ihmisarvon ja oikeudenmukaisuuden puolesta.

Kannustamme päteviä ja kiinnostuneita henkilöitä iästä, sukupuolesta, uskonnosta tai etnisestä taustasta riippumatta hakemaan tehtävää.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.