Varainhankinnan assistentti | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Varainhankinnan assistentti

Ilmoittaja

SOS-Lapsikylä

Paikkakunta

Helsinki

Työsuhdetyyppi

Viimeinen hakupäivä

SOS-Lapsikylä hakee varainhankinnan assistenttia.

Oletko järjestelmällinen, tarkka, työtä pelkäämätön ja asioihin let´s make it happen -asenteella tarttuva moniosaaja?

Etsimme varainhankintiimin assistenttia, jonka tehtävänä on avustaa monipuolisissa varainhankinnan toimenpiteissä. Työ pitää sisällään mm. asiakastietojen tallentamista, mediatilavarauksia, tarjouspyyntöjen laatimista yhteistyökumppaneille, käännöstöiden toimeenpanemista ja postituksia. Työssäsi sinua tukee koko varainhankintatiimi ja muu SOS-Lapsikylän Helsingin toimiston väki.

Tunnet nykyaikaset työvälineet ja ohjelmistot, etkä pelkää opetella uusia järjestelmiä. Vaikka pääosan työstäsi teet tietokoneella ja puhelimella, et säikähdä hands on -tehtäviä, joita hyväntekeväisyysjärjestöissä säännöllisesti esiintyy. Sinulla tehtävään sopiva koulutus (esim. assistentin tai markkinoinnin koulutus). Tärkeintä on kuitenkin osaaminen ja asenne. Arvostamme aiempaa työkokemusta projektitehtävistä.

Työpaikkasi sijaitsee SOS-Lapsikylän Helsingin toimistolla Vallilassa. Tehtävässä on mahdollisuus etätyöhön, mutta parhaiten suoriudut tehtävästä toimistolla. SOS-Lapsikylä tukee henkilöstön hyvinvointia mm. lounas-, liikunta- ja hyvinvointiedulla, vapaa-ajan tapaturmavakuutuksella sekä mahdollisuudella kattavaan työterveyshuoltoon. Perehtymisesi tukena toimii SOS-Lapsikylän sähköinen oppimisympäristö Kyläkoulu. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja se alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa sidosryhmäjohtaja Tuomo Valve, p. 0400 698 039, tai tuomo.valve@sos-lapsikyla.fi. Hae tehtävää 5.10. mennessä verkkosivujemme sähköisellä hakulomakkeella https://sos-lapsikyla.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=352

SOS-Lapsikylä on lapsen oikeuksia edistävä kansainvälinen lastensuojelujärjestö. Tavoitteenamme on, että jokainen lapsi ja nuori saa tarvitsemansa tuen kasvaakseen mahdollisuuksiensa mittoihin. Olemme voittoa tavoittelematon lastensuojelun asiantuntija, palveluntuottaja sekä lasten, nuorten ja perheiden auttaja. SOS-Lapsikylä on toiminut Suomessa vuodesta 1962 ja se on kansainvälisen SOS Children’s Villages -järjestön jäsen. Järjestöllä on toimintaa yli 130 maassa. Suomen toimintaan voi tutustua osoitteessa www.sos-lapsikyla.fi ja kansainvälisen SOS-lapsikyläjärjestön työhön osoitteessa www.sos-childrensvillages.org. 

Linkki ilmoitukseen