Työpaikat

Varainhankinnan asiantuntija (sisällöntuotanto)

Ilmoittaja
Paikkakunta
Helsinki
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Haku alkaa: 22.9.2021

Työsuhdemuoto: toistaiseksi voimassa oleva

Työ alkaa: 25.10.2021

Viikkotyöaika: 36,25

Haemme Suomen Punaiseen Ristin varainhankintayksikköön toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen varainhankinnan asiantuntijaa, erityisalueena sisällöntuotanto.

Nautitko kirjoittamisesta, viestin tiivistämisestä ja muokkaamisesta eri kanaviin? Oletko haka kirjoittamaan oivaltavia otsikoita? Pohditko kohderyhmiä ja viestit kullekin sopivalla tavalla ja sopivassa kanavassa? Näetkö liidit mahdollisina lahjoittajina, jotka sitoutuvat vahvasti edetessään suunniteltua polkua?

Punainen Risti kuuluu niin Suomessa kuin maailmalla tunnetuimpiin ja arvostetuimpiin avustusjärjestöihin. Varainhankinnan yksikön tehtävänä on hankkia kustannustehokkaasti varoja Punaisen Ristin toimintaan. Uusasiakashankinta ja kaikille lahjoittajille viestiminen on olennainen osa kestävää toimintaa.

Haemme idearikasta, oma-aloitteista ja välillä hektiseenkin työympäristöön sopeutuvaa kirjoittajaa tuottamaan varainhankinnallista materiaalia lahjoittaja- ja markkinointiviestintään kuten suoramarkkinointiin, uutiskirjeisiin, kampanjoihin, verkkosivuille jne. Tehtävänkuva mahdollistaa laajan verkostoitumisen koko talon asiantuntijoiden kanssa.

Edellytämme hakijalta soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja sujuvaa kynää. Eduksi luetaan kokemus varainhankinnallisesta viestimisestä ja markkinoinnista sekä digitaalisen toimintaympäristön tuntemus.
Tehtävän menestykäs hoitaminen edellyttää sitoutumista Punaisen Ristin arvoihin ja periaatteisiin. Toivomme tehtävään hakijoita eri taustoista ja sukupuolista.

Toimipisteemme sijaitsee Tehtaankadulla eteläisessä Helsingissä. Meillä on oma lounashuone, liikuntaedut ja kattava terveydenhuolto sekä mahdollisuus työskennellä osittain etänä. Tämän päälle tulevat upeat kollegat ja mahdollisuus kehittyä laaja-alaisesti. Tervetuloa auttajien eturiviin!

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja se alkaa 25.10. tai sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa ti 28.9. klo 15–16 ja to 30.9. klo 11–12 varainhankintapäällikkö Anna Laurinsilta, 040 7411 030.

Täytä sähköinen hakemuslomake palkkatoivomuksineen 6.10.2021 mennessä. Lisää hakemukseesi CV.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.