Varainhankinnan asiantuntija | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Varainhankinnan asiantuntija

Ilmoittaja

Punainen Risti

Paikkakunta

Helsinki

Työsuhdetyyppi

Kokoaikainen

Viimeinen hakupäivä

Punainen Risti tuo iloa, ylläpitää toivoa ja vahvistaa luottamusta – tule joukkoomme tekemään merkityksellistä työtä!

Haemme Suomen Punaisen Ristin varainhankintayksikköön varainhankinnan asiantuntijaa
toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Punainen Risti kuuluu niin Suomessa kuin maailmalla tunnetuimpiin ja arvostetuimpiin avustusjärjestöihin. Varainhankinnan yksikön keskeisenä tehtävänä on tuottaa kustannustehokkaasti varoja Punaisen Ristin toimintaan kotimaassa ja maailmalla. Uusasiakashankinta ja lahjoittajille viestiminen on olennainen osa kestävää toimintaa.

Työtehtävät

Etsimme joukkoomme analyyttisen otteen omaavaa yksityishenkilöiden varainhankinnan asiantuntijaa, jota kiinnostaa sekä uusien liidien hankkiminen eri kanavissa että kaikkien lahjoittajien sitouttaminen laajalla keinovalikoimalla. Tehtävä koostuu jatkuvasta kehittämisestä sekä testaamiseen ja analyysiin pohjautuvasta toteutuksesta.

Työsuhde alkaa 19.09.2022 tai sopimuksen mukaan.

Odotamme sinulta

Onnistuaksesi työssäsi sinun tulee olla tuloshakuinen, markkinointihenkinen ja digiorientoitunut.

Tehtävän hoitaminen edellyttää, että markkinoinnin automaatio ja siihen liittyvät työkalut ovat sinulle tuttuja ja olet kiinnostunut oppimaan lisää. Toivomme myös, että palvelumuotoilu on osa arjen ajatteluasi ja haluat edistää esimerkiksi eri kanavien sujuvaa linkittämistä ja suunnitella vaikkapa toimivat lomakkeet. Arjen työssä auttaa näppäryys esimerkiksi Canva Pron tai Adoben hyödyntämisessä.

Arvostamme koulutusta ja kokemusta, mutta ennen kaikkea oikeanlaista asennetta, tekemisen meininkiä ja näyttöä onnistumisista.

Edellytämme valitulta henkilöltä Punaisen Ristin arvoihin ja periaatteisiin sitoutumista. Toivomme tehtävään hakijoita erilaisista taustoista ja sukupuolista.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväkentän ja mahdollisuuden monipuoliseen osaamisen hyödyntämiseen ja kehittämiseen. Henkilöstökyselyidemme mukaan työntekijämme arvostavat erityisesti merkityksellistä ja innostavaa työtä sekä yhdenvertaista työyhteisöä, jossa tuemme toisiamme. Pidämme henkilöstömme hyvinvoinnista ja jaksamisesta huolta mm. tukemalla lounasruokailua ja tarjoamalla liikunta- ja kulttuuriedun sekä työterveyshuollon palvelut. 

Toimipaikka sijaitsee Helsingissä ja teemme töitä joustavassa hybridityön mallissa. 

Noudatamme sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta. 

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Anna Laurinsilta ti 9.8. klo 11–12 ja ma 15.8. klo 14–16,  p. 040 7411 030 tai anna.laurinsilta@redcross.fi.

Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 21.08.2022.

Punainen Risti, keskustoimisto

Suomen Punaisen Ristin tehtävänä on auttaa apua eniten tarvitsevia kotimaassa ja ulkomailla katastrofien ja onnettomuuksien sattuessa, ja kouluttaa heitä varautumaan niihin. Kannustamme ihmisiä hoitamaan terveyttään ja pitämään huolta toisistaan.

Punaisessa Ristissä työskentelee useiden toimialojen asiantuntijoita ja ammattilaisia monilla erilaisilla työ- ja koulutustaustoilla – sekä ympäri Suomea että maailmalla.

Henkilöstömme arvostaa erityisesti merkityksellistä ja innostavaa työtä sekä yhdenvertaista työyhteisöä, jossa tuemme toisiamme.

Hae paikkaa