Työpaikat

Varainhankinnan asiantuntija

Ilmoittaja
Paikkakunta
Helsinki
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Työsuhdemuoto: toistaiseksi voimassa oleva

Työ alkaa: 2.8.2021

Viikkotyöaika: 36,25

Haemme Suomen Punaiseen Ristin keskustoimiston varainhankintayksikköön varainhankinnan asiantuntijaa, erityisalueena sisällöntuotanto ja digitaalinen markkinointi, toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Nautitko kirjoittamisesta, viestin tiivistämisestä ja muokkaamisesta eri kanaviin? Pohditko kohderyhmiä ja viestit kullekin sopivalla tavalla ja sopivassa kanavassa? Näetkö liidit potentiaaleina lahjoittajina, jotka sitoutuvat vahvasti edetessään suunniteltua polkua?

Punainen Risti kuuluu niin Suomessa kuin maailmalla tunnetuimpiin ja arvostetuimpiin avustusjärjestöihin. Varainhankinnan yksikön keskeisenä tehtävänä on hankkia kustannustehokkaasti varoja Punaisen Ristin toimintaan. Uusasiakashankinta ja kaikille lahjoittajille viestiminen on olennainen osa kestävää toimintaa.

Haemme kokenutta, idearikasta, oma-aloitteista ja välillä hektiseenkin työympäristöön sopeutuvaa kirjoittajaa tuottamaan varainhankinnallista materiaalia lahjoittaja- ja markkinointiviestintään. Markkinointikokemus ja erityisesti digitaalisen toimintaympäristön tuntemus ovat oleellisia taitoja uusien kontaktien hankinnassa ja hoidossa.

Tehtävänkuva on uusi ja se edellyttää tavoitteellista verkostoitumista viestinnän ja varainhankinnan linjan asiantuntijoiden kanssa sekä valmiutta toimia erilaisten yhteistyökumppanien kanssa. Odotamme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä valmiuksia toimia Office 365-maailmassa. Eduksi luetaan ruotsin kielen taito ja kokemus varainhankinnallisesta viestimisestä.

Tehtävän menestykäs hoitaminen edellyttää sitoutumista Punaisen Ristin arvoihin ja periaatteisiin. Toivomme tehtävään hakijoita eri taustoista ja sukupuolista. Tarjoamme upeat kollegat ja mahdollisuuden kehittyä laaja-alaisesti. Tervetuloa auttajien eturiviin!

Toimipiste sijaitsee Tehtaankadulla Helsingissä.

Noudatamme sosiaalialan järjestöjä koskevaa työehtosopimusta, jossa tehtävä sijoittuu vaativuusryhmään 5.

Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva ja alkaa 2.8. tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa to 10.6. klo 11–12 ja ke 16.6. klo 9–10 varainhankintapäällikkö Anna Laurinsilta puhelimitse 040 7411 030.

Täytä sähköinen hakemuslomake palkkatoivomuksineen 20.6. mennessä. Lisää hakemukseesi CV.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.