Työpaikat

Varainhankinnan asiantuntija

Ilmoittaja
Paikkakunta
Helsinki
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Mitä haemme?

Haemme keskustoimistollemme Helsinkiin analyyttistä ja kehitystyöstä nauttivaa varainhankinnan asiantuntijaa äitiysloman sijaisuuteen ajalle 1.5.2020–30.4.2021.

Tässä vastuullisessa tehtävässä pääset merkittävästi vaikuttamaan SOS-Lapsikylän lastensuojelupalvelujen kehittämistyön onnistumiseen. Vastaat kotimaan yksityisvarainhankinnan tuloksesta, syvennät lahjoittajien asiakasuskollisuutta ja kehität varainhankinnan analytiikkaa ja raportointia. Monikanavaisen markkinoinnin tiimityö on osa arkeasi. Suuren yleisön joukossa asiakkaitasi ovat mm. testamenttilahjoittajat ja suurlahjoittajat. 

Mitä odotamme sinulta?

Odotamme sinulta aktiivista ja tavoitteellista työskentelyotetta. Olet analyyttinen ja realistinen numeronikkari, joka ottaa rohkeasti vastuuta ja kehittää ennakkoluulottomasti SOS-Lapsikylän kotimaan yksityisvarainhankintaa. 

Toivomme, että sinulla on muutaman vuoden kokemus tuloksellisista varainhankinnan tehtävistä. Varainhankinnan ja alan lainsäädännön hyvä tuntemus on edellytys työssä onnistumiselle. Lisäksi tarvitset työssäsi monikanavaisen markkinoinnin osaamista, kokemusta CRM-järjestelmistä sekä MS-Office 365-ohjelmien hallintaa. Analytiikkatyökalujen tuntemuksesta on tehtävässä hyötyä. Arvostamme myös kokemusta palvelumuotoilusta ja uusien palveluiden konseptoinnista sekä Salesforce-CRM -järjestelmän tuntemusta. Koulutukseltasi voit olla esimerkiksi tradenomi tai kauppatieteiden maisteri.

Olet taitava tiimityöskentelijä ja tuot omalla ammattitaidollasi arvokkaan lisän kehittyvään työyhteisöömme. Osaat kommunikoida sekä suullisesti että kirjallisesti suomeksi ja englanniksi. Ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi. 

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle näköalapaikan kehittyvälle lastensuojelukentälle lastensuojelun asiantuntijaorganisaatiosta. Pääset osaksi lähes 200:n työntekijän muodostamaa SOS-lapsikyläyhteisöä hyvän maineen ja uudistushalua omaavaan järjestöön. Työpisteesi sijaitsee keskustoimistollamme Helsingin Vallilassa hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Lisätiedot:

Lisätietoja tehtävästä antaa Aura Yliselä, p. 044 761 4139, tai aura.ylisela@sos-lapsikyla.fi.  Parhaiten hänet tavoittaa 6.4. klo 12–14.

Haethan tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa: https://sos-lapsikyla.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=86&rspvt=cjv7rzxxexsk080gskogw4ocw4cc8cc#login_form

SOS-Lapsikylän tavoitteena on lisätä lasten ja perheiden hyvinvointia Suomessa ja maailmalla. Olemme lastensuojelun ja lapsiperheiden varhaisen tuen asiantuntija ja palveluntuottaja. Toimimme myös kehittämiskumppanina kunnille ja maakunnille lapsiperheiden hyvinvoinnin edistämiseksi. SOS-Lapsikylä on toiminut Suomessa vuodesta 1962 ja se on kansainvälisen SOS Children’s Villages -järjestön jäsen. Järjestöllä on toimintaa yli 130 maassa. Suomen toimintaan voi tutustua osoitteessa www.sos-lapsikyla.fi ja kansainvälisen SOS-lapsikyläjärjestön työhön osoitteessa www.sos-childrensvillages.org.

Jätä hakemus

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.