Työpaikat

Varainhankinnan asiantuntija

Ilmoittaja
Paikkakunta
Helsinki
Viimeinen hakupäivä

Etsimme viestintä-, markkinointi- ja varainhankintatiimiimme analyyttistä ja kehitystyöstä nauttivaa varainhankinnan asiantuntijaa kehittämään SOS-Lapsikylän kotimaan yksityisvarainhankintaa.

Tässä vastuullisessa tehtävässä pääset merkittävästi vaikuttamaan SOS-Lapsikylän lastensuojelupalvelujen kehittämistyön onnistumiseen. Luot uusia yksityisvarainhankinnan konsepteja, syvennät lahjoittajien asiakasuskollisuutta ja kehität varainhankinnan analytiikkaa ja raportointia. Monikanavaisen markkinoinnin tiimityö on osa arkeasi. Suuren yleisön joukossa asiakkaitasi ovat mm. testamenttilahjoittajat ja suurlahjoittajat. Olet avainroolissa käynnistyvässä CRM-projektissa.

Odotamme sinulta aktiivista ja tavoitteellista työskentelyotetta. Olet analyyttinen ja realistinen numeronikkari, joka ottaa rohkeasti vastuuta ja kehittää ennakkoluulottomasti SOS-Lapsikylän kotimaan yksityisvarainhankintaa Suomessa.

Toivomme, että sinulla on muutaman vuoden kokemus tuloksellisista varainhankinnan tehtävistä. Varainhankinnan ja alan lainsäädännön hyvä tuntemus on yksi edellytys työssä onnistumiselle. Lisäksi tarvitset työssäsi monikanavaisen markkinoinnin osaamista. Olet tottunut CRM-järjestelmän käyttäjä ja ollut mukana toteuttamassa CRM- hanketta. Arvostamme kokemusta palvelumuotoilusta ja uusien palveluiden konseptoinnista. Koulutukseltasi voit olla esimerkiksi tradenomi tai kauppatieteiden maisteri.

Olet taitava tiimityöskentelijä ja tuot omalla ammattitaidollasi arvokkaan lisän kehittyvään työyhteisöömme. Osaat kommunikoida sekä suullisesti että kirjallisesti suomeksi ja englanniksi. Ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää kokemusta CRM-järjestelmistä ja MS-office 365-ohjelmien hallintaa. Analytiikkatyökalujen tuntemuksesta on tehtävässä hyötyä.

Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä Mercuri Urvalin kanssa, joten jätäthän hakemuksen ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen oheisen linkin kautta: FI-13501 https://www.mercuriurval.com/fi-fi/opportunity/?jobadid=56764&refno=FI-13501 16.1.2019 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa viestintä- ja varainhankintajohtaja Leena Poutanen puh. 040 570 8298 ja Mercuri Urvalin konsultti Tarja Oinonen puh. 050 5314864.

Hakuaika alkaa: 19.12.2018 15:00
Hakuaika päättyy:16.01.2019 23:55

 

Jätä hakemus

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.