Muut paikat

Vapaaehtoisia Felm Volunteer -ohjelmaan

Viimeinen hakupäivä

Muuta maailmaa vapaaehtoisena, tule Felm Volunteeriksi!

Felm Volunteer -ohjelma on osa Suomen Lähetysseuran ulkomaantyötä. Felm Volunteerit toimivat yhteistyökirkkojen ja -järjestöjen työssä erilaisissa tuki- ja asiantuntijatehtävissä 2–12 kuukauden ajan. Felm Volunteer -tehtävät tarjoavat mahdollisuuden osallistua käytännön työhön niin kirkollisen työn kuin kehitysyhteistyönkin parissa.

Hakuaika Felm Volunteer -vapaaehtois- ja harjoittelutehtäviin on käynnissä 23.8.2019 asti. Lisätietoa nyt haettavana olevista tehtävistä ja Felm Volunteer -ohjelmasta, sekä sitä edeltävästä Lähde liikkeelle -koulutuksesta osoitteessa: https://felm.suomenlahetysseura.fi/osallistu/vapaaehtoiseksi-ulkomaille/

Mikäli kiinnostuit vuoden 2020 tehtäviin hakeutumisesta:

1. Lue UKK – usein kysytyt kysymykset Felm Volunteer -ohjelmasta ja selaile avoimena olevia vuoden 2020 tehtäviä kotisivuiltamme.

2. Jos olet jo käynyt lähtöön edellytettävän koulutuksen, täytä Felm Volunteer -tehtäviin hakulomake verkossamme 23.8. mennessä.

3. Jos et vielä ole käynyt koulutustamme, niin täytä myös Lähde liikkeelle tai Min Mission -koulutuksen verkkohakulomake sivuillamme. Koulutuksen käyneillä on mahdollisuus hakea ulkomaantyön tehtäviimme viiden vuoden kuluessa koulutuksen suorittamisesta.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.