Vammaisten henkilöiden oikeuksien asiantuntija | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Vammaisten henkilöiden oikeuksien asiantuntija

Ilmoittaja

Suomen Lähetysseura

Paikkakunta

Helsinki

Työsuhdetyyppi

Kokoaikainen

Viimeinen hakupäivä

Lähetysseura on kirkon kansainvälisen työn järjestö ja yksi Suomen suurimmista kehitysjärjestöistä. Lähetysseura tekee lähetystyötä, kehitysyhteistyötä ja rauhantyötä 30 maassa ympäri maailmaa. Voit tutustua tarkemmin toimintaamme osoitteessa www.suomenlahetysseura.fi. 

Suomen Lähetysseura on sitoutunut lasten ja nuorten turvaamiseen sekä suojeluun noudattaen lastensuojelun ohjeistuksia kaikessa toiminnassaan.

Suomen Lähetysseura arvostaa toiminnassaan monimuotoisuutta ja toivomme hakijoita erilaisista taustoista.

Haemme globaalia vammaisten henkilöiden oikeuksien asiantuntijaa vuodeksi Helsinkiin elokuusta 2023 alkaen.

Asiantuntija edistää vammaisten henkilöiden oikeuksien toteutumista ja tukee Lähetysseuran tavoitteita syrjittyjen ihmisten ihmisoikeuksien ja täyden osallisuuden toteutumiseksi.

Asiantuntija tukee Lähetysseuran johtoa vammaisinkluusioon ja vammaisten henkilöiden oikeuksien toteutumiseen vaikuttavien strategioiden, politiikkalinjausten ja toimintaohjeiden kehittämisessä ja toteuttamisessa. Asiantuntija tukee ohjelmatyön kumppaneita ja Lähetysseuran henkilöstöä toiminta-alueilla hanketoiminnan toteuttamisessa hyvien käytäntöjen ja kansainvälisten suositusten ja standardien mukaisesti. Hän tukee hanketoiminnan laadukasta toteutumista, raportointia ja arviointia.

Asiantuntija edistää hyvien käytäntöjen käyttöönottoa ja kumppanien osaamisen kasvattamista. Lisäksi asiantuntija tarjoaa kumppaneille ja Lähetysseuran omalle henkilöstölle metodisia työkaluja vammaisinkluusion toteutumiseen ja vammaisten henkilöiden oikeuksien toteutumiseen ja heidän laaja-alaiseen osallisuuteensa yhdessä vammaisten henkilöiden ja heidän omien organisaatioidensa kanssa.

Asiantuntija tukee vammaisten henkilöiden oikeuksien toteutumista yhdessä Lähetysseuran kumppanien kanssa verkostoitumisen ja vaikuttamistyön kautta.

Edellytämme 

  • Soveltavaa korkeakoulututkintoa

  • Kokemusta työstä vammaisten henkilöiden oikeuksien ja vammaisinkluusion parissa kehitysyhteistyön ja/tai humanitaarisen avun tai muun kehittyvässä maassa toteutuvan ohjelmatyön kontekstissa

  • Osoitettua hanketoiminnan ja sen laadun kehittämisen kokemusta

  • Kokemusta uusien hankkeiden kehittämisestä ja tuesta varainhankinnalle kansainvälisistä rahoituslähteistä

  • Vammaisinkluusion kansainvälisten suositusten ja niiden toteuttamisen hyvää tuntemusta

  • Hyvää englannin ja suomen kielen taitoa

  • Kokemusta vammaisten henkilöiden omien järjestöjen toiminasta ja/tai kokemusta kirkkojen ja kansalaisjärjestöjen kanssa toimimisesta

  • Sitoutumista Lähetysseuran organisaation identiteettiin, strategiaan ja kokonaisvaltaiseen työnäkyyn 

Olet etsimämme henkilö, jos haluat tehdä työtäsi kumppaneita laadukkaasti tukien ja laajentaa toimintaamme yhdessä muiden toimijoiden kanssa myös varainhankinnan avulla. Ranskan tai espanjan taito katsotaan eduksi.

Hakijoiksi toivomme eri sukupuoliin kuuluvia henkilöitä. Arvostamme kokemusasiantuntijuutta vammaisuudesta. Rekrytoinnissa voidaan toteuttaa positiivista erityiskohtelua.

Asiantuntija osallistuu globaalin Diakonia ja kehitys - tiimin toimintaan. Maantieteellinen kumppanien tukivastuu ja hankevastuu täsmentyy vammaisten henkilöiden oikeuksien ja vammaisinkluusion asiantuntijoiden kesken työsuhteen alussa yhdessä neuvotellen.

Esihenkilösuhteet: 

Diakonia ja kehitys -päällikkö

Palkkaus:

Tehtävästä maksettava palkka asettuu välille: 3 113,04–3 366,71 €.

Työn aloitus ja kesto:

Tehtävä alkaa 1.8 tai myöhemmin elokuun aikana. Tehtävä on määräaikainen sijaisuus (12 kk).

Lisätietoja tehtävästä antaa Diakonia ja kehitys -päällikkö Pauliina Parhiala perjantaina 19.5 klo 10–11 ja tiistaina 23.5 klo 17–18, puh. + 358 40 820 1996.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja CV:si viimeistään 04.06.2023 osoitteessa:

https://ats.talentadore.com/apply/vammaisten-henkiloiden-oikeuksien-asiantuntija-helsinkiin/ZAN0Yj

Haastattelut pyritään pitämään viikolla 23.