Työpaikat

Valmiustoiminnan päällikkö

Ilmoittaja
Paikkakunta
Helsinki
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Haemme Suomen Punaisen Ristin keskustoimistoon, kotimaan avun linjaan valmiustoiminnan päällikköä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Punainen Risti kuuluu niin Suomessa kuin maailmalla tunnetuimpiin ja arvostetuimpiin avustusjärjestöihin. Toimintaympäristömme on nopeassa muutoksessa. Muutokset haastavat yhteiskunnan kyvyn huolehtia kaikista ihmisistä ja vapaaehtoisjärjestöihin kohdistuu suuria odotuksia.

Haemme joukkoomme valmiustoiminnan päällikköä johtamaan ja kehittämään valtakunnallisesta Punaisen Ristin varautumisesta ja valmiudesta vastaavaa yksikköä. Hän toimii esimiehenä yksikössä, jonka tehtävät liittyvät mm. kotimaan auttamistyön järjestämiseen valtakunnallisesti, Vapaaehtoisen pelastuspalvelun koordinointiin, ensiapuryhmien ja ensiapupäivystystoimintaan ja erityisesti viranomaisten tukena toimimiseen häiriö- ja onnettomuustilanteissa. Valmiustoiminnan päällikönvastuulla on lisäksi Punaisen Ristin keskustoimiston yleisjohto valtakunnallisissa häiriö- ja onnettomuustilanteissa.

Järjestössä on käynnistynyt laaja kotimaan toiminnan uudistus ja valmiuspäälliköllä on keskeinen rooli muutosten toteuttamisessa. Hän johtaakeskustoimistossa oman yksikkönsä temaattisia tavoitteita, vastaa yhteistyöstä sidosryhmien ja viranomaisten kanssa sekä mahdollistaa osaamisen kehittymisen yksikössään. Lisäksi hän varmistaa yhdessä muiden päälliköiden kanssa yksiköiden tiiviin ja sujuvan yhteistyön.

Etsimme päällikköä, jolla on kokemusta käytännön johtamisesta, muutosten vetämisestä, näyttöä menestyksekkäästä esimiestyöstä ja luovuutta toiminnan kehittämiseksi. Tehtävässä tarvitaan saumatonta yhteistyötaitoa, näkemyksiä tulevaisuuden työskentelytavoista, kiinnostusta ja esimerkillisyyttä työhyvinvoinnista, kykyä innostaa ja jatkuvaa halua uuden oppimiseen. Mukanasi tulevat kumppanuudet ja verkostot ovat plussaa.

Odotamme molempien kotimaisten kielten lisäksi hyvää englannin kielen taitoa. Edellytämme päälliköiltä tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa.

Tehtävän menestykäs hoitaminen edellyttää sitoutumista Punaisen Ristin arvoihin ja periaatteisiin. Toivomme tehtävään hakijoita eri taustoista ja sukupuolista.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Työ alkaa 1.5. tai sopimuksen mukaan.  Toimipiste sijaitsee Tehtaankadulla Helsingissä. Tehtävä edellyttää matkustamista pääsääntöisesti kotimaassa.

Noudatamme sosiaalialan järjestöjä koskevaa työehtosopimusta, jossa tehtävä sijoittuu vaativuusryhmään 7. 

Lisätietoja tehtävästä antaa 26.2. klo 12–14 ja 28.2. klo 9–11 Suomen Punaisen Ristin järjestöjohtaja Marja Lehtimäki puhelimitse 050 320 5181.

Täytä sähköinen hakemuslomake palkkatoivomuksineen 29.2.2020 mennessä. Lisää hakemukseesi CV.

Suomen Punainen Risti on humanitaarista työtä tekevä kansalaisjärjestö, yksi Punaisen Ristin ja Punaisen Puolikuun 192 kansallisesta yhdistyksestä. Tuemme apua tarvitsevia niin kotimaassa kuin maailmalla. Suomessa kymmenet tuhannet vapaaehtoiset ovat toimintamme runko ja palkattu henkilökuntamme tukee heitä.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.