Valmiuskoulutussuunnittelija | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Valmiuskoulutussuunnittelija

Ilmoittaja

Punainen Risti

Paikkakunta

Helsinki

Työsuhdetyyppi

Kokoaikainen

Viimeinen hakupäivä

Punainen Risti tuo iloa, ylläpitää toivoa ja vahvistaa luottamusta – tule joukkoomme tekemään merkityksellistä työtä!

Haemme Suomen Punaisen Ristin kotimaan valmiuden yksikköön valmiuskoulutussuunnittelijaa
toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Työtehtävät

Valmiuskoulutussuunnittelijan päätehtävänä on Vapaaehtoisen pelastuspalvelun valmiuskoulutusten valtakunnallinen suunnittelu ja kehittäminen sekä materiaalien tuottaminen. Vastaat koulutusuudistuksen toteuttamisesta sekä koulutuksiin liittyvästä viestinnästä. Keskeistä tehtävässä on läheinen yhteistyö piirien sekä Punaisen Ristin ja Vapepa-verkoston koulutuksista vastaavien kanssa. Tehtäviin kuuluvat myös mahdolliset muut valmiustoimintaan ja järjestöyhteistyöhön liittyvät tehtävät. 

Työsuhde alkaa 1.6.2022 tai sopimuksen mukaan.

Odotamme sinulta

Onnistuaksesi työssä sinulla on vahvaa kokemusta koulutuskokonaisuuksien suunnittelusta myös verkko-oppimisympäristöissä. Sinulla on myös kokemusta valmiudesta ja varautumisesta, järjestö- ja pelastuspalvelutoiminnan tuntemusta sekä soveltuva korkeakoulututkinto.

Tehtävässä tarvitaan erinomaisia koordinaatio-, verkostotyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä hyvää suomen kielen taitoa ja kykyä tuottaa kirjallisia raportteja ja esityksiä. Kokemus kehittämis- ja projektitehtävistä sekä hyvä ruotsin kielen taito ovat eduksi.

Työhön sisältyy matkustamista sekä silloin tällöin ilta- ja viikonlopputyötä ja mahdollisesti vapaalta hälytettynä osallistumista operatiivisiin tehtäviin.

Edellytämme valitulta henkilöltä Punaisen Ristin arvoihin ja periaatteisiin sitoutumista. Toivomme tehtävään hakijoita erilaisista taustoista ja sukupuolista.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväkentän ja mahdollisuuden monipuoliseen osaamisen hyödyntämiseen ja kehittämiseen. Henkilöstökyselyidemme mukaan työntekijämme arvostavat erityisesti merkityksellistä ja innostavaa työtä sekä yhdenvertaista työyhteisöä, jossa tuemme toisiamme. Pidämme henkilöstömme hyvinvoinnista ja jaksamisesta huolta mm. tukemalla lounasruokailua ja tarjoamalla liikunta- ja kulttuuriedun sekä työterveyshuollon palvelut. 

Toimipaikka sijaitsee Helsingissä, os. Tehtaankatu 1a. Teemme töitä joustavassa hybridityön mallissa. 

Noudatamme sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta. 

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa kotimaan valmiustoiminnan päällikkö Aki Pihlaja ma 9.5. klo 13-14, puh. 040 163 2227.
Lähetäthän hakemuksesi tämän linkin kautta viimeistään 22.5.2022.

Punainen Risti, keskustoimisto

Suomen Punaisen Ristin tehtävänä on auttaa apua eniten tarvitsevia kotimaassa ja ulkomailla katastrofien ja onnettomuuksien sattuessa, ja kouluttaa heitä varautumaan niihin. Kannustamme ihmisiä hoitamaan terveyttään ja pitämään huolta toisistaan.

Punaisessa Ristissä työskentelee useiden toimialojen asiantuntijoita ja ammattilaisia monilla erilaisilla työ- ja koulutustaustoilla – sekä ympäri Suomea että maailmalla.

Henkilöstömme arvostaa erityisesti merkityksellistä ja innostavaa työtä sekä yhdenvertaista työyhteisöä, jossa tuemme toisiamme.