Valmiuden ensihuollon suunnittelija | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Valmiuden ensihuollon suunnittelija

Ilmoittaja

Punainen Risti

Paikkakunta

Helsinki

Työsuhdetyyppi

Kokoaikainen

Viimeinen hakupäivä

Punainen Risti tuo iloa, ylläpitää toivoa ja vahvistaa luottamusta – tule joukkoomme tekemään merkityksellistä työtä!

Haemme Suomen Punaisen Ristin valmiuden yksikköön ensihuollon suunnittelijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Punaisella Ristillä on erityinen rooli avustaa viranomaisten työtä ihmisten hyvinvoinnin edistämiseksi äkillisissä onnettomuus- tai häiriötilanteissa. Auttamisen perusta on paikalliseen vapaaehtoistoimintaan perustuvassa valmiudessa.

Työtehtävät

Kehität Suomen Punaisen Ristin valtakunnallista valmiutta ja poikkeusoloihin varautumista yhteistyössä keskustoimiston ja piirien eri toimialojen kanssa. Ensihuoltotoiminta koostuu mm. hätämajoitus-, muonitus-, avustustarvikejakelun sekä evakuointivalmiuden osa-alueista, joiden osaamisen varmistaminen järjestön kaikilla tasoilla, toimintojen kehittäminen ja toiminnan valtakunnallinen koordinointi ovat työtehtävän keskeisiä sisältöjä.

Tehtävään kuuluu ensihuoltoon liittyvien kouluttajakoulutusten toteuttaminen sekä valtakunnallisten aiheeseen liittyvien tapahtumien ja harjoitusten järjestäminen. Verkostoyhteistyö eri valmiutta ja varautumista edustavien sidosryhmien ja viranomaisten kanssa kuuluu suunnittelijan tehtäviin. Tiivis yhteistyö SPR:n piirien kanssa on tehtävässä onnistumisen kannalta tärkeää.

Työsuhde alkaa 16.10.2023 tai sopimuksen mukaan. 

Työsuhteen tyyppi: toistaiseksi voimassa oleva tehtävä

Odotamme sinulta

Tehtävän hoitaminen edellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa, kykyä strategiseen ajatteluun ja kokonaisuuksien hahmottamiseen. Kokemus ja vahva asiantuntemus kokonaisvalmiuden kehittämisestä ja poikkeusoloihin varautumisesta on työssä onnistumisen kannalta tärkeää. Tehtävän hoito edellyttää molempien kotimaisten kielten lisäksi sujuvaa englannin kielen taitoa. Arvostamme hyviä, käytännössä osoitettuja verkosto-, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. 

Työhön kuuluu matkustamista sekä ilta- ja viikonlopputyötä sekä mahdollisesti vapaalta hälytettynä operatiivisiin tehtäviin sekä valmius tarvittaessa varallaoloon.  

Edellytämme valitulta henkilöltä Punaisen Ristin arvoihin ja periaatteisiin sitoutumista. Toivomme tehtävään hakijoita erilaisista taustoista ja sukupuolista.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän ja mahdollisuuden monipuoliseen osaamisen hyödyntämiseen ja kehittämiseen. Henkilöstökyselyidemme mukaan työntekijämme arvostavat erityisesti merkityksellistä ja innostavaa työtä sekä yhdenvertaista työyhteisöä, jossa tuemme toisiamme. Pidämme henkilöstömme hyvinvoinnista ja jaksamisesta huolta mm. tukemalla lounasruokailua ja tarjoamalla liikunta- ja kulttuuriedun sekä työterveyshuollon palvelut. 

Toimipaikka sijaitsee Helsingissä, SPR:n keskustoimistossa ja teemme töitä joustavassa hybridityön mallissa. 

Noudatamme sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta. 

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Erja Reinikainen torstaina 21.9.2023 klo 9.00–10.00 puhelimitse 0400 137 490.

Täytä sähköinen hakemuslomake viimeistään maanantaina 25.9.2023.

Punainen Risti, keskustoimisto

Suomen Punaisen Ristin tehtävä on auttaa kaikkein eniten apua tarvitsevia kotimaassa ja ulkomailla. Autamme katastrofien ja onnettomuuksien sattuessa nopeasti ja tehokkaasti. Koulutamme kriisialueilla asuvia varautumaan katastrofeihin. Kannustamme ihmisiä hoitamaan terveyttään ja pitämään huolta toisistaan.

Punaisessa Ristissä työskentelee useiden toimialojen asiantuntijoita ja ammattilaisia ympäri Suomea ja maailmaa.

Henkilöstömme arvostaa erityisesti merkityksellistä ja innostavaa työtä sekä yhdenvertaista työyhteisöä. Tuemme kaikki toisiamme.

Linkki ilmoitukseen