Työpaikat

Vaikuttamistyön johtaja

Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Etsimme tavoitteellista ja osaavaa vaikuttamistyön johtajaa (sijaisuus) lastenoikeusjärjestö Plan International Suomeen. 

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä ammattitaitoisessa työyhteisössä osana vaikuttavaa kansainvälistä järjestöä. Olet keskeisessä asemassa organisaatiomme yhteiskunnallisen vaikuttavuuden edistämisessä ja pääset työskentelemään tyttöjen oikeuksien ja tasa-arvoisen maailman toteutumiseksi. Olemme eteenpäin katsova ja joustava työporukka, joka tekee töitä tulosorientoituneesti ja lämmöllä.

Tehtävässä vastaat Planin vaikuttamistyöstä ja toimit esihenkilönä vaikuttamistyön tiimissä, jonka tehtäväalueet ovat yhteiskunnallinen vaikuttaminen, vapaaehtoistoiminta sekä nuorten toiminta. Johdat kokonaisuutta tuloksekkaasti organisaatiomme päämäärää tukien ja olet tärkeä osa johtoryhmäämme. Roolissasi raportoit pääsihteerille.   

Plan vaikuttaa aktiivisesti päättäjiin ja suureen yleisöön, jotta lasten oikeudet ja tasa-arvo toteutuisivat globaalisti. Teemme tätä yhdessä nuorten ja aikuisten vapaaehtoistemme kanssa, jotka toimivat ympäri Suomen.  Tähän työhön haluamme mukaan sinut!

Tehtävässä:

 • toimit noin kahdeksan hengen tiimin esihenkilönä ja osana johtoryhmää.
 • johdat ja kehität strategisesti Planin vaikuttamistyötä yhdessä asiantuntijoiden kanssa ja osallistut sen toteuttamiseen. Vaikuttamistyön painopiste on kotimaassa.
 • johdat ja kehität strategisesti yhdessä asiantuntijoiden kanssa Planin alueellista vapaaehtoistoimintaa sekä nuorisotyötä ja nuorten osallisuutta.
 • edistät Planin yhteiskuntasuhteita sekä Planin tavoitteiden vaikuttavuutta ja näkyvyyttä.

Sinulla on:

 • kokemusta esihenkilötyöstä ja johtamisesta. Johdat asiantuntijatiimiä sparraten ja kannustaen.
 • näyttöä ja näkemystä tuloksekkaasta vaikuttamisesta sekä osaamista yhteiskunnallisesta päätöksenteosta.
 • vahva ymmärrys kansalaisyhteiskunnasta sekä kokemusta vapaaehtoistoiminnasta ja/tai nuorisotyöstä.
 • hyvät yhteiskunnalliset verkostot ja ihmissuhdetaidot.
 • vahva kiinnostus kehityskysymyksiin ja tyttöjen oikeuksien edistämiseen.
 • hyvä strateginen ajattelu ja kyky johtaa suunnitelmat tuloksekkaasti ja positiivisesti käytäntöön. 
 • sujuva kirjallinen viestintä ja hyvät esiintymistaidot.
 • soveltuva korkeakoulututkinto.

Työsuhde alkaa 13.1.2020 tai sopimuksen mukaan. Kyseessä on määräaikainen perhevapaan sijaisuus. Työpaikka on Helsingin Kalasatamassa.

Hakemus palkkatoiveineen ja CV jätetään Planin rekrytointijärjestelmään 1.12.2019 mennessä (hakemus vapaa kuvaus -kenttään ja CV liitteeksi). Työhaastatteluja järjestetään jo hakuaikana.

Lisätietoja antaa pääsihteeri Ossi Heinänen (puh. 040 7520080) keskiviikkona 20.11. klo 15-16 ja maanantaina 26.11 klo 15-16.

Haku alkaa 14. marraskuuta 2019 ja päättyy 1. joulukuuta 2019, klo 23.59 (Europe/Helsinki)

Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen

Plan International Finland

Lastenoikeusjärjestö Plan International haluaa oikeudenmukaisen maailman, jossa kaikkien lasten oikeudet ja tasa-arvo toteutuvat. Siksi Plan parantaa erityisesti kehitysmaiden tyttöjen elämää ja suojelua. Uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton Plan perustettiin 1937, ja Suomessa toiminta alkoi 1998. Työskentelemme yli 70 maassa. 

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.