Työpaikat

Tuottaja-käsikirjoittaja

Ilmoittaja
Viimeinen hakupäivä

UNICEF on YK:n lastenjärjestö. UNICEF tekee pitkäjänteistä työtä heikoimmassa asemassa olevien lasten hyväksi kansallisuudesta, uskonnosta tai poliittisesta vakaumuksesta riippumatta. UNICEF on toiminut yli 70 vuotta ja työskentelee yli 190 maassa. Suomen UNICEF ry kerää varoja UNICEFin kehitysohjelmiin ja hätäapuun sekä tekee vaikuttamis- ja tiedotustyötä lapsen oikeuksien puolesta.

Hei, sinä rautainen Youtube-osaaja! Oletko idearikas, luova ja huumorintajuinen? Kiinnostaisiko sinua työskennellä nuorten oikeuksien ja globaalien kysymysten parissa? Tule kanssamme kehittämään Suomen UNICEFin nuorisokanavaa U-Tuubia ja tuottamaan meille kahta uutta tuotantokautta. 

Tehtävästä: Työsuhde on määräaikainen ja se alkaa mahdollisimman nopeasti sopivan työntekijän löydyttyä, kuitenkin viimeistään 1.9. Työsuhde kestää vuoden 2020 loppuun asti.

Kanavasta:  U-Tuubi on Suomen UNICEFin kovassa kasvussa oleva YouTube-kanava 10–15-vuotiaille. www.youtube.com/UTuubi. Olemme tähän mennessä saavuttaneet kanavalle yli puoli miljoonaa katselukertaa ja 1 900 seuraajaa. Tavoittelemme kovaa kasvua myös jatkossa. 

Kolmas tuotantokausi käsittelee nuorille tärkeitä henkilökohtaisia aiheita kuten erilaisuutta, ympäristökysymyksiä ja tasa-arvoa Suomessa ja maailmalla.

Tuottaja-käsikirjoittajana pääset käsikirjoittamaan jaksoja sekä varaamaan videoihin ajankohtaisia ja nuoria kiinnostavia vieraita että järjestämään kuvaukset yhdessä tuotantoyhtiön kanssa. Olet vastuussa myös post-productionin ohjaamisesta. Vuoden lopuksi pääset aloittamaan neljännen tuotantokauden suunnittelun ja aiheiden valinnan. Sopivan matchin osuessa voit toimia myös kanavakasvona osassa jaksoista.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla rakentamassa oikeudenmukaisempaa ja tasa-arvoisempaa Suomea ja maailmaa antamalla ääni kaikenlaisille nuorille ja heidän kysymyksilleen. Pääset työskentelemään lapsen oikeuksien ja muiden asiantuntijoiden sekä mielenkiintoisten vieraiden kanssa luodaksesi timanttista sisältöä nuorten kanssa nuorille.

Tukenasi on Suomen johtava lapsen oikeuksien järjestö ja sen brändi, minkä avulla on mielekästä sopia haastateltavia tai rakentaa yhteistyömahdollisuuksia tuleville kausille.

 Edellytämme sinulta: 

  • YouTuben hallitsemista julkaisualustana ja yhteisönä
  • Journalistista näkökulmaa ja rautaista käsikirjoitustaitoa
  • Vahvaa kokemusta videotuotannosta
  • Ymmärrys 11–15-vuotiaasta kohderyhmästä ja heitä kiinnostavasta sisällöstä
  • Oma-aloitteisuutta ja valmiutta työskennellä nopealla aikataululla

Toivomme:

  • Esiintymishalukkuutta ja -taitoja
  • Kiinnostusta ihmisoikeus- ja globaaleihin kysymyksiin 
  • Ymmärrystä analytiikan hyödyntämisestä kanavan kehittämisessä
  • Somemarkkinoinnin hallitsemista 

Työ on kokoaikainen ja palkkaus on noin 2 500 €/kk. U-Tuubia on rahoittamassa myös Suomen ulkoministeriö.

Hae paikkaa alla olevasta linkistä viimeistään su 26.7.  Kirjoita meille vapaamuotoinen lyhyt hakemuskirje, jossa kerrot mm. miksi haet tätä tehtävää. Liitä mukaan ansioluettelo ja työnäytteet. Kerro lisäksi videolla, miksi meidän tulisi palkata juuri sinut.

Jos sinulla on kysymyksiä tehtävästä, voit soittaa 14.7. kello 15–17 digituottaja Tuuli Hongistolle numeroon +358 50 343 3993 tai 16.7. kello 15–17 kouluvierailija Emma Rahikaiselle numeroon +358 46 923 4938.

Suomen UNICEF ry pyrkii rekrytoinnissaan edistämään yhdenvertaisuuden toteutumista. Tasaväkisten hakijoiden kohdalla annamme etusijan hakijalle, jonka työnsaantimahdollisuudet saattavat olla muita heikommat esimerkiksi vähemmistötaustan tai vammaisuuden vuoksi.

Hae paikkaa

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.