Työpaikat

Toimistosihteeri

Paikkakunta
Jyväskylä
Viimeinen hakupäivä

Haemme Pelastakaa Lasten Keski-Suomen aluetoimistoon Jyväskylään toimistosihteeriä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Toimistosihteerin työ sisältää lastensuojelun ja perhesosiaalityön tukiperhetoiminnan tehtäviä. Arvostamme kokemusta laaja-alaisesta toimistosihteerin työstä, kokonaisvaltaista työotetta ja yhteistyökykyä erilaisten sidosryhmien ja asiakkaiden kanssa sekä asiakaspalvelutilanteissa tarvittavaa kielitaitoa (englanti, ruotsi). Sinulla on ajantasainen toimistoalan ammatillinen koulutus (vähintään tradenomi (AMK) tai vastaava tutkinto) ja hallitset erilaisia it-ohjelmia. Toivomme, että olet asiakaspalveluhenkinen, organisointikykyinen, oma-aloitteinen ja tartut mielelläsi tehtävään kuin tehtävään.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn arvostetussa ja kehittyvässä lastensuojelujärjestössä. Moniammatillinen työyhteisömme on vahvasti sitoutunut siihen mitä teemme yhdessä. Hyvän työilmapiirin ylläpitäminen on meille arvokas yhteinen asia. Viihtyisä toimistomme sijaitsee Jyväskylän ydinkeskustassa ja siellä työskentelee 17 henkilöä. Hyödynnämme laajasti etätyömahdollisuuksia ja tarjoamme henkilöstölle etuna mm. liikunta- ja kulttuurisetelit, kattava työterveyshuollon ja etätyövakuutuksen.

Lasten turvallisuus on meille tärkeää kaikessa toiminnassamme ja työntekijöiden sitoutuminen lasten suojelemiseen väkivallalta on ehdoton edellytys valinnalle tehtävään, joten tarkistamme rikostaustaotteesi ennen työsopimuksen solmimista (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi 504/2002). Lisäksi edellytämme Pelastakaa Lapset ry:n sitoumuksen allekirjoittamista lasten suojelemiseksi.

Tehtävä on kokoaikainen ja voimassa toistaiseksi. Aloitusajankohta on 15.10.2021 tai sopimuksen mukaan. Työehdot ja palkkaus määräytyvät yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaan (palkkaluokka G21).

Kiinnostuitko tehtävästä? Haethan tehtävää 20.9.2021 mennessä. Liitä hakemukseen mukaan cv:si. Haastattelut järjestetään Jyväskylässä viikolla 39. Odotamme jo sinua!

Lisätietoja tehtävästä antaa Keski- ja Länsi-Suomen aluejohtaja Pia Lahtinen, p. 040 188 1461 (parhaiten tavoitettavissa arkisin klo 8.00-9.00).

Hae tehtävää

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.