Työpaikat

Toimistoassistentti

Ilmoittaja
Paikkakunta
Helsinki
Viimeinen hakupäivä

Nautitko organisoimisesta, toimitko tehokkaasti ja joustavasti? Onko sinulle kunnia-asia auttaa sisäisiä asiakkaita?

Tule tukemaan kansainvälisen organisaation henkilökuntaa Helsingissä sijaitsevaan päätoimistoomme.

Haemme palvelualtista, positiivista ja joustavaa toimistoassistenttia vakituiseen työsuhteeseen Kirkon Ulkomaanavun yleishallinnon yksikköön. Työhön kuuluu mm.:

  • toimisto- ja pientarvikevaraston ylläpito

  • toimistolaitteiden ja kalusteiden hankintaan osallistuminen sekä huoltojen/korjausten tilaaminen

  • toimiston korjaustarpeiden seuranta ja korjausten tilaaminen

  • toimiminen yhteyshenkilönä toimistopalvelujen tuottajiin

  • omaan työhön liittyvä sisäinen viestintä

  • henkilö- ja käyntikorttien sekä liikunta- ja kulttuurisetelien tilaaminen ja jakaminen 

  • omaan työhön liittyvien laskujen tarkastaminen

  • arkistoinnissa avustaminen.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus, hyvä suomen ja riittävä englannin kielen taito sekä kokemusta yllä mainituista tai vastaavista tehtävistä. Odotamme sinulta myös itsenäistä työotetta, ajantasaisia tietoteknisiä taitoja sekä taitoa ja halua hoitaa sisäistä asiakaspalvelua.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja itsenäisen tehtävän kansainvälisessä toimintaympäristössä. Ohjelmamaissa olevien edunsaajien hyvinvoinnin edistämisen lisäksi pidämme huolta myös omien työntekijöidemme työhyvinvoinvoinnista. Tarjoamme mm. kattavan työterveyshuollon sekä etätyö- ja koulutusmahdollisuuksia.

Olet osa hallinnon ammattitaitoista ja yhteen hiileen puhaltava 12-henkistä osastoa, joka palvelee sisäisiä asiakkaita. Työskentelet hallintojohtajan alaisuudessa. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja palkkaus perustuu Kirkon Ulkomaanavun palkkausjärjestelmään.  

Lisätietoja tehtävästä antaa hallintojohtaja Hanna Saarelainen hanna.saarelainen (at) kua.fi.

Lue lisää Kirkon Ulkomaanavusta osoitteessa www.kirkonulkomaanapu.fi tai katso oheisesta videosta, mihin organisaatiomme pyrkii ja mitä työntekijämme ovat mahdollistamassa ohjelmamaissa. https://www.youtube.com/watch?v=jzZmuD8nskM&feature=youtu.be

Hae tehtävää linkistä avautuvalla hakulomakkeella viimeistään 30.11.2020. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Jätä hakemus

Kirkon Ulkomaanapu sr on Suomen suurin kansainvälisen avun järjestö. Järjestö kuuluu kansainväliseen kirkollisten avustusjärjestöjen ACT-verkostoon ja tekee työtä taatakseen maailman köyhimmille ihmisille elämän perusedellytykset sekä kampanjoi ihmisarvon ja oikeudenmukaisuuden puolesta.

Kannustamme päteviä ja kiinnostuneita henkilöitä iästä, sukupuolesta, uskonnosta tai etnisestä taustasta riippumatta hakemaan tehtävää.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.