Työpaikat

Toimistoassistentti

Ilmoittaja
Paikkakunta
Helsinki
Viimeinen hakupäivä

Haluatko työskennellä arvostetussa kansainvälisessä järjestössä? Haluatko olla mukana tukemassa järjestömme toimintaa pakolaiskysymysten näköalapaikalla? Haluatko olla osa huipputiimiä? 

Suomen Pakolaisapu hakee nyt osaavaan joukkoonsa innostunutta ja tehokasta toimistoassistenttia.

Tehtävästä:

Toimistoassistentti toimii läpileikkaavasti organisaation tukena. Tehtäviin kuuluvat talous-, yleis- ja henkilöstöhallinnon sekä viestinnän avustavat tehtävät, kuten tapahtumajärjestelyt, HR-funktion tuki, talousaineistojen tarkastus, asiakaspalvelu, jäsen- ja lahjoittajarekisterin ylläpito, erilaiset toimistorutiinit (postinkäsittely, kopiointi, arkistointi), toimistotarvikkeiden ja palveluiden hankinta ja keittiön järjestyksen ylläpito. Lisäksi assistentin tehtävään kuuluu muita järjestön toimintoja tukevia tehtäviä organisaation tarpeiden sekä valitun henkilön oman osaamisen ja kiinnostuksen mukaan.

Tehtävään on saatu rahoitus Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskuksen (STEA) Paikka auki -ohjelmasta. Ohjelma edellyttää, että tehtävään valittavan henkilön tulee olla alle 30-vuotias työtön työnhakija tai osatyökykyinen. Erityistä koulutusvaatimusta tehtävään ei ole. 

Toimipiste on Pakolaisavun toimistolla Helsingin Vallilassa.

Tarjoamme tulevalle toimistoassistentille:  

 • monipuoliset työtehtävät yhteiskunnallisesti ajankohtaisten asioiden parissa toimivassa organisaatiossa
 • mahdollisuuden kehittää monipuolisesti työelämätaitojaan ja ymmärrystään järjestötoiminnasta
 • mukavat työkaverit ja joustavan organisaation tuen sekä mahdollisuuden lounas-, matka- ja virikeseteleihin ja kattavaan työterveyshuoltoon 

Edellytämme hakijalta

 • täsmällisyyttä ja vastuullisuutta
 • hyviä vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaitoja sekä kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa
 • sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa
 • oma-aloitteisuutta ja aktiivista työotetta
 • järjestön arvomaailman jakamista

Lisäksi arvostamme

 • aitoa kiinnostusta pakolais- ja maahanmuuttoteemoihin
 • englannin kielen taitoa
 • viestinnällisiä valmiuksia

Paikka auki -ohjelman luonteen vuoksi tehtävä on yhden vuoden määräaikaisuus. Työ alkaa mahdollisimman pian sopivan henkilön löytymisen jälkeen. Haastattelut tehtävään järjestetään 23.1.2020.

Toimita hakemuksesi ansioluetteloineen 19.1. mennessä osoitteeseen rekrytointi@pakolaisapu.fi otsikolla ”Toimistoassistentti”. Puhelintiedusteluihin vastaa 16.1. klo 14.00–15.00 talous- ja hallintojohtaja Jaakko Rämö, p. 044 734 7687.

Lisätietoa järjestöstä: www.pakolaisapu.fi.  

Lisätietoja STEA:n Paikka auki -ohjelmasta: www.stea.fi/avustusten-haku/avustusohjelmat

Suomen Pakolaisapu on Suomen suurin pakolais- ja siirtolaiskysymyksiin erikoistunut asiantuntijajärjestö. Autamme vuosittain tuhansia ihmisiä toipumaan konflikteista ja kotoutumaan uusiin yhteiskuntiin. Yli 50 vuoden aikana työmme on näkynyt Suomen lisäksi Afrikassa, Lähi-idässä, Aasiassa ja Euroopassa.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.