Työpaikat

Toimistoassistentti

Ilmoittaja
Paikkakunta
Helsinki
Viimeinen hakupäivä

Haluatko työskennellä arvostetussa kansainvälisessä järjestössä? Haluatko olla mukana tukemassa järjestömme toimintaa pakolaiskysymysten näköalapaikalla? Haluatko olla osa huipputiimiä?

Suomen Pakolaisapu hakee nyt osaavaan joukkoonsa innostunutta ja tehokasta toimistoassistenttia.

Toimistoassistentti toimii läpileikkaavasti organisaation tukena. Tehtäviin kuuluvat talous-, yleis- ja henkilöstöhallinnon avustavat tehtävät, kuten tapahtumajärjestelyt, HR-funktion tuki, talousaineistojen tarkastus, asiakas- ja lahjoittajapalvelu, jäsen- ja lahjoittajarekisterin ylläpito ja verkkokauppa, käytännön kokousjärjestelyissä avustaminen, erilaiset toimistorutiinit (postinkäsittely, kopiointi, arkistointi), toimistotarvikkeiden ja palveluiden hankinta ja keittiön järjestyksen ylläpito. Lisäksi assistentin tehtävään kuuluu muita järjestön toimintoja tukevia tehtäviä organisaation tarpeiden sekä valitun henkilön oman osaamisen ja kiinnostuksen mukaan.

Tehtävään on saatu rahoitus Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskuksen (STEA) Paikka auki! -ohjelmasta. Ohjelma edellyttää, että tehtävään valittavan henkilön tulee olla alle 30-vuotias työtön työnhakija tai osatyökykyinen. Erityistä koulutustasovaatimusta tehtävään ei ole.

Toimipiste on Pakolaisavun toimistolla Helsingin Vallilassa.

Tarjoamme tulevalle toimistoassistentille:

  • monipuolisen työkentän yhteiskunnallisesti ajankohtaisten asioiden parissa toimivassa organisaatiossa
  • mahdollisuuden kehittää monipuolisesti työelämätaitojaan ja ymmärrystään järjestötoiminnasta

Edellytämme hakijalta:

  • täsmällisyyttä ja vastuullisuutta
  • hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa
  • sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa
  • oma-aloitteisuutta ja aktiivista työotetta
  • järjestön arvomaailman jakamista

Lisäksi arvostamme:

  • aitoa kiinnostusta pakolais- ja maahanmuuttoteemoihin

Paikka auki! -ohjelman luonteen vuoksi tehtävä on noin viiden kuukauden määräaikaisuus. Työ alkaa 5.8.2019. Haastattelut tehtävään järjestetään 26.6.2019.

Toimita hakemuksesi ansioluetteloineen 19.6. klo 16.00 mennessä osoitteeseen rekrytointi@pakolaisapu.fi otsikolla ”Toimistoassistentti”. Puhelintiedusteluihin vastaa 17.6. klo 14.00–15.00 talous- ja hallintojohtaja Jaakko Rämö, puh. 044 734 7687.

Suomen Pakolaisapu on Suomen suurin pakolais- ja siirtolaiskysymyksiin erikoistunut asiantuntijajärjestö. Autamme vuosittain tuhansia ihmisiä toipumaan konflikteista ja kotoutumaan uusiin yhteiskuntiin. Yli 50 vuoden aikana työmme on näkynyt Suomen lisäksi Afrikassa, Lähi-idässä, Aasiassa ja Euroopassa. Lisätietoa järjestöstä: www.pakolaisapu.fi.

Lisätietoja STEA:n Paikka auki! -ohjelmasta: http://www.stea.fi/avustusten-haku/avustusohjelmat

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.