Työpaikat

Toiminnanjohtaja, Helsingin ja Uudenmaan piiri

Ilmoittaja
Paikkakunta
Helsinki
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Suomen Punainen Risti on yksi Suomen suurimpia kansalaisjärjestöjä, joka auttaa ihmisiä kriisien ja onnettomuuksien keskellä niin kotimaassa kuin maailmalla. Toimintamme Suomessa on jaettu 12 piiriin, joista suurimman, Helsingin ja Uudenmaan piirin alueella toimii 48 paikallisosastoa. Toiminnan ytimessä ovat osastojen noin 20 000 vapaaehtoista ja jäsentä. Tutustu tarkemmin SPR:n toimintaan www.punainenristi.fi.

Haluatko olla tekemässä merkityksellistä työtä - tuomassa iloa, ylläpitämässä toivoa ja vahvistamassa luottamusta? Mikäli koet nämä SPR:n toimintalinjauksen mukaiset tavoitteet omiksesi, voit olla etsimämme toiminnanjohtaja.

Saat vastuullesi SPR:n Helsingin ja Uudenmaan piirin toiminnan johtamisen sekä kehittämisen yhteistyössä piirin hallituksen kanssa. Vastaat työssäsi piiritoimiston ja osastojen välisestä aktiivisesta yhteydenpidosta, ja huolehdit vapaaehtoisorganisaation toimintakyvystä Helsingin ja Uudenmaan piirin alueella. Edistät aktiivisesti järjestön sisäistä yhteistyötä ja toimit yhteistyössä järjestön toiminnan kannalta tärkeiden sidosryhmien ja verkostojen kanssa.

Toivomme sinun omaavan kokemusta henkilöstöjohtamisesta ja hallitsevan taloushallinnon asiat. Olet moderni johtaja, jolla on kykyä innostaa ja kannustaa henkilöstöä osallistavalla ja valmentavalla tavalla. Sinulla on kokemusta järjestömaailmasta tai julkishallinnosta. Arvostamme myös vapaaehtoistyön tuntemusta sekä hankeosaamista.

Omaat erinomaiset vuorovaikutustaidot, olet kyvykäs verkostoituja sekä yhteistyöhakuinen kaikkien toimintaamme liittyvien sidosryhmien suuntaan. Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto sekä sujuva suomen, ruotsin ja englannin kielen taito. Keskeistä tehtävässä menestymisen kannalta on rohkea, uudistuskykyinen ja näkemyksellinen ote muuttuvassa toimintaympäristössä.

Tarjoamme sinulle erinomaisen mahdollisuuden tehdä merkityksellistä työtä yhdessä maailman tunnetuimmista järjestöistä. Liity aktiiviseen joukkoomme ja tule vaikuttamaan meille tärkeiden asioiden edistämisessä!

Lisätietoja tehtävästä antaa piirin hallituksen puheenjohtaja Jouni Pousi 21.1. klo 14:00–16:00 ja 26.1. klo 14:00–16:00, puh. 050 472 3014 sekä MPS-konsultit Esa Komonen 25.1. klo 11:00–12:30 ja 26.1. klo 11:00–12:30, puh. 020 746 9410 ja Johanna Leskinen 22.1. klo 8:30–10:00 ja 28.1. klo 8:30–9:30, puh. 020 746 9406. Lähetä hakemuksesi ja CV:si hakupainikkeen kautta viimeistään 1.2.2021.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.