Työpaikat

Toiminnanjohtaja

Paikkakunta
Helsinki
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Kotimajoituksen tuki ry hakee toiminnanjohtajaa.

Kotimajoitusverkosto on vuonna 2015 syntynyt valtakunnallinen kansalaisyhteiskunnan toimija, joka edistää turvapaikanhakijoiden kotimajoitusta ja vahvistaa yhteisöjen rakentumista. Mottomme on: ”Ihmiset tekevät kodin.”

Kotimajoitusverkoston STEA-rahoitteinen työ on vakiintumassa, ja etsimme työyhteisöömme toiminnanjohtajaa. Toiminnanjohtajana vastaat yhdistyksen hankehallinnosta: raportoit STEAlle ja vastaat järjestön taloussuunnittelusta ja rahoituksen hallinnoimisesta yhdessä hallituksen kanssa. Toimit esihenkilönä ja vastaat henkilöstöhallinnosta.Työtä teet asiantuntijan työparina toimintaympäristössä, joka on altis ulkoisille muutoksille. Lisäksi vastaat viestinnästä ja viranomais- ja sidosryhmäyhteistyöstä. Työssä kohtaat ihmisiä hyvin erilaisissa ja usein haastavissa elämäntilanteissa.

Toiminnanjohtajana tarvitset hyviä hallinnollisia taitoja ja strategista silmää, sillä vastaat koko järjestön toiminnan kehittämisestä ja suunnittelusta.

Edellytämme:

 • soveltuvaa korkeakoulututkintoa
 • kokemusta esihenkilön tehtävistä
 • ymmärrystä ja vastuunkantoa järjestötaloudesta ja vuosittaisista rahoitushakemuksista sekä -raportoinneista
 • kykyä sitoutua järjestön ja verkoston pitkäjänteiseen kehittämiseen
 • taitoa ymmärtää laajoja ja kompleksisia kokonaisuuksia
 • perusymmärrystä maahanmuuttoon liittyvistä prosesseista ja lainsäädännöstä
 • kokemusta kohdata ihmisiä eri kulttuureista ja eri taustoista
 • hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Ruotsi, dari, arabia ja muut kielet luetaan isoksi eduksi
 • kokemusta vapaasta kansalaistoiminnasta, jotta ymmärrät verkostomaisen tekemisen idean ja osaat ajatella ns. boksin ulkopuolelta

Toivomme lisäksi:

 • kokemusta strategiatyöskentelystä
 • halua oppia uutta ja kehittyä
 • asumis- ja asunnottomuuskentän tuntemusta
 • kokemusta kohdata haavoittuvassa asemassa olevia

Toivomme työntekijän olevan valmis tekemään joskus ilta- ja viikonlopputöitä. Työ voi sisältää kotimaassa matkustamista ja mahdollisesti matkoja ulkomaille. Työ on valtakunnallista, mutta työpaikka sijaitsee Helsingissä.

Työ on ajoittain vaativaa ja siksi tarjoamme työnohjauksen, hyvät työterveyshuollon palvelut ja kulttuuri- ja liikuntaedun. Työsopimus on toistaiseksi voimassa oleva ja työ jatkuu STEA rahoitusten mukaan. Työssä on kuuden (6) kuukauden koeaika. Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan TES:iä. Kuukausipalkka on 3 500€–3 800€/kk riippuen osaamisestasi ja aiemmasta kokemuksestasi.

Jos haluat kysyä lisää tehtävästä, lähetä viesti osoitteeseen hallitus@kotimajoitusverkosto.fi.

Toivomme hakemuksia osaajilta eri ikäluokista, sukupuoli-, kieli-, kulttuuri- ja muista vähemmistöistä.
Haastattelut tehdään viikoilla 24 ja 25 ja työ alkaa elokuun aikana. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV suosittelijoineen sähköpostitse hallitus@kotimajoitusverkosto.fi 13.6. klo 24 mennessä. Sähköpostin otsikkona “Toiminnanjohtaja”.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.