Työpaikat

Toiminnanjohtaja

Ilmoittaja
Paikkakunta
Helsinki
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Demo Finland on aatteellisesti, puoluepoliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton suomalaisten eduskuntapuolueiden yhteistyöjärjestö, joka toimii moniarvoisen demokratian edistämiseksi toteuttamalla suomalaisten puolueiden sekä uusien ja kehittyvien demokratioiden puolueiden välisiä yhteistyöhankkeita. Demo Finland on myös johtava demokratiatuen asiantuntija- ja vaikuttajaorganisaatio Suomessa ja globaalisti uniikki monipuoluedemokratiaa edistävä järjestö.

Haemme nyt Demo Finlandille toiminnanjohtajan sijaista 1 vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen toiminnanjohtajan työvapaan ajaksi.

Tehtävä on määräaikainen sijaisuus, joka voi jatkua ensimmäisen vuoden jälkeen vielä 1–2 vuotta.

Toiminnanjohtajan sijaisena johdat järjestön sihteeristöä, sidosryhmäyhteistyötä ja vaikuttamistyötä, pidät yhteyttä kansainvälisiin ja suomalaisiin sidosryhmiin ja verkostoihin, edustat järjestöä eri toimielimissä, ja johdat strategian toimeenpanoa. Tarjoamme sinulle hienon mahdollisuuden työskennellä ajankohtaisten ja kiinnostavien demokratiakysymysten parissa kaikkien suomalaisten eduskuntapuolueiden sekä asiantuntevan sihteeristömme kanssa.

Toiminnanjohtajan sijaisena johdat järjestöä, jolla on vahva ja vakiintunut rooli kansainvälisten demokratiatukitoimijoiden joukossa. Demo Finlandilla on kymmenhenkinen motivoitunut ja osaava henkilökunta ja toimintaa tällä hetkellä Suomen lisäksi seitsemässä muussa maassa Afrikassa ja Aasiassa, pääasiassa Suomen ulkoministeriön rahoituksella. Järjestössä on vuonna 2021 alkanut uusi viisivuotinen strategiakausi. Tutustu strategiaan tästä.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää:

 • Merkittävää työkokemusta ja aikaisempaa esihenkilökokemusta ja johtamiskokemusta
 • Vankkaa kokemusta sidosryhmäyhteistyöstä yhteiskunnallisten toimijoiden kanssa
 • Kokemusta kansainvälisestä yhteistyöstä
 • Osaamista demokratiakysymyksistä Suomessa ja kansainvälisesti
 • Soveltuvuutta asiantuntijatyötä tekevän työyhteisön johtajaksi
 • Joustavuutta, organisointikykyä ja ymmärrystä järjestötoiminnasta
 • Erinomaista yhteistyökykyä sekä neuvottelu- ja vuorovaikutustaitoja
 • Sitoutumista Demo Finlandin arvoihin ja toiminnan periaatteisiin kaikkien Suomen eduskuntapuolueiden yhteisenä monipuoluepohjaisena järjestönä

Lisäksi edellytämme:

 • Erinomaista englannin ja suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa
 • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa
 • Valmiutta matkustamiseen, ilta- ja viikonlopputöihin sekä epäsäännöllisiin työaikoihin

Eduksi katsotaan:

 • Olemassa olevat kansalliset ja kansainväliset verkostot
 • Viestintä- ja esiintymistaidot
 • Ymmärrys puoluetoiminnasta
 • Mahdollisuus ja kiinnostus jatkaa tehtävässä 1–2 vuotta lisää, mikäli tarvetta on

Lisäksi arvostamme muuta relevanttia työkokemusta ja kielitaitoa.

Tarjoamme sinulle kivan ja asiantuntevan työyhteisön Kalasataman toimistossamme, joustavat työajat sekä lounas- ja virike-edun. Koronapandemian vuoksi etätyöskentely on mahdollista, ja matkustuksen osalta noudatetaan valtioneuvoston suosituksia.

Tehtävän palkkaus on Demo Finlandin oman palkkajärjestelmän mukainen.

Hakemukset ja ansioluettelot pyydämme lähettämään 22.3.2021 klo 09:00 mennessä osoitteeseen rekry(at)demofinland.org. Kirjoita sähköpostin otsikkoon “Toiminnanjohtajan sijainen/oma sukunimi”. Haastattelut pidetään 6.–7.4.2021, ja tehtävä tulee aloittaa viimeistään toukokuun puolivälissä. Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Anu Juvonen, puh. 041 528 3483, tiistaina 9.3.2021 kello 13.00–15.00 ja keskiviikkona 17.3. kello 9.00–11.00. Sähköpostikyselyihin ei voida valitettavasti vastata.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.