Työpaikat

Tiimivastaava

Ilmoittaja
Paikkakunta
Espoo
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Olemme perustamassa uutta perhekuntoutusyksikköä Espooseen alkukeväästä 2020. Perhekuntoutus toteutetaan koko perheen sijoituksena ympärivuorokautisessa perhekuntoutusyksikössä, jonka asunnot sijaitsevat kerrostalossa Espoon keskuksessa, juuri remontoiduissa tiloissa.

Mitä haemme?

Etsimme innostunutta ja aikaansaavaa tiimivastaavaa perusteilla olevaan perhekuntoutusyksikköömme Espooseen. Perhekuntoutuksessa tuetaan perheterapeuttisin menetelmin perheenjäsenten välistä vuorovaikutusta ja kiinnitetään huomiota myönteisiin voimavaroihin ja mahdollisuuksiin. Yleisinä tavoitteina ovat lapsen kasvuolojen turvaaminen, ylisukupolvisten ongelmien ehkäiseminen ja perheen yhdessä säilyminen. Vanhempia tuetaan konkreettisesti ja eri menetelmin arjen hallinnan taidoissa sekä vanhemmuudessa. Työskentely perheiden kanssa tapahtuu joka vuorossa ja perheille tarjottava tuki on intensiivistä.

Tiimivastaavana toimit perhekuntoutuksen työyhteisön lähiesimiehenä vastaten palvelun laadukkaasta toteutuksesta ja kehittämisestä yhdessä palvelujohtajan kanssa. Tehtävään kuuluu asiakastyötä perheiden kanssa noin puolet työajasta. Alkuvaiheessa tehtäviisi kuuluvat toimitilojen järjestäminen, perhekuntoutuksen henkilöstön rekrytoiminen ja toiminnan käynnistäminen. Verkostoyhteistyö ja palvelumyynti ovat myös osa tehtävänkuvaa ja sujuvat sinulta luontevasti.

Mitä odotamme sinulta?

Luonteeltasi olet avoin ja luotettava, etkä pelkää ristiriitaisiakaan tilanteita. Työotteesi on joustava, ja omaat rohkeutta ja kykyä työskennellä itsenäisesti paineenkin alla. Sinulla on hyvät dokumentointitaidot sekä kykyä organisoida toimintaa. Olet innostunut erityisesti ihmisten dialogisesta johtamisesta, ja sinua motivoivat onnistumiset niin asiakastyössä kuin johtamisessakin.

Tehtävä edellyttää sosiaali- tai terveysalan korkeakoulututkintoa (AMK) sekä vähintään kahden vuoden kokemusta esimiestyöstä ja johtamisesta. Lisäksi sinulla on kokemusta lastensuojelusta ja perhetyöstä useamman vuoden ajalta. Eduksi luetaan perhepsykoterapeutin tai sosiaalityöntekijän koulutus.

Mitä tarjoamme? 

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen tehtävän lastensuojelun asiantuntijaorganisaatiossa. Perhekuntoutuksessamme toimii moniammatillinen tiimi, jonka jäsenet ja esimies tukevat toistensa onnistumista. Työn tukena toimii myös työnohjaus. Pääset osaksi lähes 200:n työntekijän muodostamaa SOS-lapsikyläyhteisöä hyvän maineen ja uudistushalua omaavaan järjestöön.  

Lisätietoja:

Lähetäthän hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen rekrytointijärjestelmämme kautta: https://sos-lapsikyla.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=67&rspvt=cov3yonv128g8c884k04coocw8ookcw#login_form

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelujohtaja Anu Lyytikäinen, p. 041 433 6506 (vkot 49–51). Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva, ja se alkaa 17.2.2020 tai sopimuksen mukaan.

Haastattelut järjestetään yksilöhaastatteluina 8.1. ja 9.1. klo 9–15.30 välisenä aikana Vantaan Kivistössä.

Tehtävään valittavan tulee esittää rikosrekisteriote: Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002. Tehtävässä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

SOS-Lapsikylän tavoitteena on lisätä lasten ja perheiden hyvinvointia Suomessa ja maailmalla. Olemme lastensuojelun ja lapsiperheiden varhaisen tuen asiantuntija ja palveluntuottaja. Toimimme myös kehittämiskumppanina kunnille ja maakunnille lapsiperheiden hyvinvoinnin edistämiseksi. SOS-Lapsikylä on toiminut Suomessa vuodesta 1962 ja se on kansainvälisen SOS Children’s Villages -järjestön jäsen. Järjestöllä on toimintaa yli 130 maassa. Suomen toimintaan voi tutustua osoitteessa www.sos-lapsikyla.fi ja kansainvälisen SOS-lapsikyläjärjestön työhön osoitteessa www.sos-childrensvillages.org. 

Jätä hakemus

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.