Työpaikat

Tiimipäällikkö

Ilmoittaja
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Tavoitteemme on, ettei yksikään nuori jää pahan olonsa kanssa yksin. Jotta tämä toteutuisi, tarvitsemme Sekasin-chattiin yhä lisää eri järjestöjen vapaaehtoisia. Tuemme ja autamme järjestöjä vahvistamaan Sekasin-vapaaehtoistoimintaansa luoden samalla uusia vapaaehtoistoiminnan rakenteita ympäri Suomea. Tämän toteuttamiseen tarvitsemme Sinua.

Sinulla on aikaisempaa kokemusta esihenkilönä toimimisesta, jota pääset hyödyntämään tässä tehtävässä toimiessasi esihenkilönä Sekasin Kollektiivin valtakunnallisesti toimivalle vapaaehtoistyön tiimille. Tiimipäällikkönä tehtäväsi on ensisijaisesti varmistaa, että kunnianhimoiset kasvutavoitteet toteutuvat ja tiimisi toimii parhaalla mahdollisella tavalla. Tehtävän aikana tulette kasvattamaan niin Sekasin-chatissa päivystävien vapaaehtoisten kuin mukana olevien organisaatioiden määrää, kehittämään koulutusmalleja ja rekrytointiprosesseja sekä vahvistamaan chatin asiakastyötä.

Ymmärrät ja osaat chat-työn substanssin ja palat vapaaehtoistoiminnalle. Olet sielultasi isojen linjojen maalaaja, mutta et kavahda yksityiskohtaistenkaan haasteiden ratkaisemista. Nuorten kohtaamisen ja vapaaehtoisten arjen tukemisen hoitaa meillä timanttinen Sekasin-chat-tiimi, joten sinun panostasi tarvitaan nuoria tukevien vapaaehtoisten määrän kasvattamiseen.

Järjestömaailma ja -kenttä on sinulle tuttu, etkä epäröi olla rohkeasti yhteydessä kentän toimijoihin. Osaat muotoilla toiminnoista konkreettisia prosesseja ja välittää niitä eteenpäin. Kokonaisuuksien hahmottaminen on vahvuutesi, ja luot mieluusti uusia toimintatapoja ja malleja. Uskot asiaasi ja viet sitä rohkeasti, jopa uskaliaasti eteenpäin. Työskentelet itsenäisesti ja hyödynnät myös kollegoiltasi ja esihenkilöiltäsi saatavaa tukea. Haasteet ovat sinulle polttoainetta ja paineensietokykysi ei ole koetuksella monen asiaan ollessa käynnissä samanaikaisesti.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus, vähintään alempi korkeakoulututkinto.

Olemme innovatiivinen ja vauhdikas nuori organisaatio, jossa työhyvinvointi ja innostus on korkealla. Uskomme erilaisuuksien täydentävän toisiaan ja suoruuden olevan voimavara.

  • Tehtävä sijoittuu hallinnollisesti MIELI Suomen Mielenterveys ry:hyn, mutta toimit koko Sekasin Kollektiivin kentällä
  • Noudatamme Sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta. Tehtävät sijoittuvat vaativuusryhmään 6. Työaika on 37,5 h/vk ja se sisältää ruokatunnin.
  • Työtä on mahdollista tehdä osittain etänä, ja vakinainen työpiste saattaa vaihdella. Työtä on satunnaisesti myös iltaisin ja viikonloppuisin. Myös matkustamisen tulee olla mahdollista.
  • Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja päättyy 31.12.2023
  • Tehtävään valittavan henkilön on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.
  • Lisätietoja tehtävästä antaa Sekasin Kollektiivin toiminnanjohtaja Satu Raappana satu@sekasin.fi, p. 040 840 6681 ke 17.11. klo 14–16, ti 23.11. klo 10–15, to 2.12. klo 10–12

Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi 6.12.2021 mennessä: sekasinrekry@sekasin.fi. Laitathan sähköpostin otsikkoon nimesi ja mitä tehtävää haet.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, ja tehtävä voidaan täyttää heti sopivan hakijan löytyessä.

TULE OLEMAAN KANSSAMME SEKASIN!

Sekasin Kollektiivi on lukuisten toimijoiden yhteenliittymä, jonka yhteinen missio on, ettei kukaan nuori jää pahan olonsa kanssa yksin. Tuemme nuoria verkossa eri tavoin, kehitämme jatkuvasti olemassa olevia tukimuotoja ja kokeilemme uusia. Kohtaamme nuoria Sekasin-chatissa, ryhmä-chatissa ja Discord yhteisössä.
Toiminnassa on mukana sosiaali-, terveys- ja nuorisoalan ammattilaisten lisäksi suuri joukko vapaaehtoistoimijoita. Sekasin Kollektiivin koordinaatiosta vastaa MIELI Suomen Mielenterveys ry, Suomen Punainen Risti, Setlementtiliitto sekä SOS-Lapsikylä.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.