Työpaikat

Tiimipäällikkö (Sekasin-chat)

Ilmoittaja
Paikkakunta
Helsinki
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Etsimme tiimipäällikköä toimimaan Sekasin-tiimin esimiehenä.

Tehtävässäsi vedät kuuden hengen tiimiä sekä vastaat Sekasin-yhteisön järjestöjen kanssa tehtävän työn ja päivystyksen koordinoinnista.  Työhösi kuuluu vapaaehtoisten tukeminen, kouluttaminen, erilaiset viestintään liittyvät tehtävät sekä muu kehittämistyö Sekasin-chatin ja muiden Sekasin-toimintojen parissa. Teet myös innolla asiakastyötä itse chatissa.

Odotamme, että sinulla on esihenkilö- ja projektinjohtokokemusta. Samoin olet kerryttänyt kokemusta verkossa tehtävästä työstä sekä vapaaehtoisten kanssa toimimisesta. Järjestökentän tuntemus, laajat verkostot ja erinomaiset verkostoitumistaidot ovat hyödyksi tehtävässä. Vahvat vuorovaikutustaidot, joustavuus, itseohjautuvuus ja omatoimisuus ovat sinulle luontaisia. Työotteesi on ratkaisu- ja voimavarakeskeinen. Koulutuksesi on vähintään alemman korkeakoulututkinnon tasoinen.

Tarjoamme sinulle järjestörajat ylittävän, monipuolisen työyhteisön ja mahdollisuuden tulla luomaan aivan uudenlaista toimintaa nuorten hyväksi. Työnteon pääasiallinen paikka on Pasila, mutta työ vaatii liikkumista myös muihin Sekasin-chatin yksiköihin. Työkielesi on suomi, jolla ilmaiset itseäsi kirjallisesti erityisen sujuvasti. Pärjäät myös ruotsin ja englannin kielillä.

  • Tehtävä sijoittuu Suomen Mielenterveysseuraan, jossa noudatamme Sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta. Tehtävä sijoittuu vaativuusryhmään 6.
  • Työhön sisältyy iltatyötä n. 2 iltaa viikossa ja satunnaisesti viikonlopputöitä.
  • Työ alkaa sopimuksen mukaan ja työsopimus päättyy 31.12.2021. Työsuhteen alkamisen ehtona on, että sosiaali- ja terveysministeriö vahvistaa sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskuksen (STEA) rahoitusesityksen.
  • Tehtävään valittavan henkilön on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.
  • Haastattelut järjestetään 1.–11.2. välisenä aikana Helsingissä.
  • Lisätietoja tehtävästä antaa tiistaina 15.1. klo 10–12 sekä torstaina 17.1. klo 12–15 Sekasin tiimipäällikkö Joosua Valkonen 040 681 3032.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi (ethän lähetä todistuksia) 27.1.2019 mennessä osoitteeseen sekasinrekry(at)mielenterveysseura.fi

Tule olemaan kanssamme Sekasin!

Sekasin-yhteisö on lukuisten järjestöjen yhteenliittymä, joiden yhteinen visio on, ettei kukaan nuori jää pahan olonsa kanssa yksin. Parin ensimmäisen toimintavuoden aikana Sekasin-chatin suosio nuorten piirissä on ollut suuri.

Haluamme vastata nuorten tuen tarpeisiin entistä paremmin, ja siksi Sekasin-yhteisö ja sen toimintamuodot laajenevat vuoden 2019 alusta. Tuemme nuoria verkossa eri tavoin, kehitämme jatkuvasti olemassa olevia tukimuotoja ja kokeilemme uusia. Kohtaamme nuoria Sekasin-chatissa, ryhmä-chatissa ja Discord-peliyhteisössä.

Toiminnassa on mukana sosiaali-, terveys- ja nuorisoalan ammattilaisten lisäksi suuri joukko vapaaehtoistoimijoita. Pääkoordinaatiosta vastaa Suomen Mielenterveysseura. Sekasin-yhteisöä koordinoi tiimi, joka työskentelee Mielenterveysseuran lisäksi Punaisen Ristin Nuorten turvatalolla ja Mannerheimin Lastensuojeluliitossa. Toimintaa rahoittaa Veikkaus ja Me-säätiö. Työtä tuetaan myös lahjoituksin.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.