Tiiminvetäjä | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Tiiminvetäjä

Ilmoittaja

Greenpeace

Paikkakunta

Helsinki

Työsuhdetyyppi

Osa-aikainen

Viimeinen hakupäivä

Etsimme eloisaa ja energistä tiiminvetäjää Greenpeacen televarainhankintatiimiin!

Tiiminvetäjänä toimit osana arvostettua ympäristöjärjestöä, työskentelet päivittäin paremman tulevaisuuden puolesta ja olet olennainen osa koko organisaation toiminnan mahdollistamista!

Haemme tehtävään motivoitunutta ja ryhmätyötaitoista henkilöä. Kokemus varainhankinnasta katsotaan eduksi, mutta kokemusta tärkeämpänä pidämme halua oppia ja muuttaa maailmaa osana intohimoista, luovaa ja inklusiivista työyhteisöä.

Teletiimissä pääset perehtymään vireillä oleviin kampanjoihin ja hyödyntämään vuorovaikutustaitojasi inspiroidaksesi ihmisiä kohti parempaa huomista. Televarainhankinnan lisäksi kehität innostavaa ilmapiiriä ja johdat tiimiä hyviin tuloksiin ympäristönsuojelun maksimoimiseksi! Työ vastuuhenkilönä on käytännönläheistä ja ihmislähtöistä, ja toimit päivittäin tiiviisti osana tiimiä. Räätälöimme roolia sinun vahvuuksiesi mukaan ja kasvatamme sitä kokemuksesi karttuessa.

Greenpeacella teletiimimme työskentelee tuntipalkalla, ja kokeneemmille työntekijöillemme tarjoamme myös Edenredin virike-edun. Työnantajana Greenpeace on sitoutunut noudattamaan turvallisen tilan periaatteita, ja arvostamme jokaista työntekijäämme yksilönä. 

Haemme nyt tiiminvetäjää sekä päivä- että iltatiimiin!

Päivätiimin työajat ovat ma-pe klo 10.00–16.00 (6h)

Iltatiimiin työajat taas ma-to klo 16.00–20.30 (4,5h)

Tiiminvetäjänä työskentelisit tiimistä ja elämäntilanteestasi riippuen noin 13–32 tuntia viikossa. 

Palkkaus: 14 euron tuntipalkka + 9% lomakorvaus.

Olisitko sinä etsimämme työtoveri? Hae töihin ja muuta maailmaa kanssamme.

Hae paikkaa