Työpaikat

Tiiminvetäjä

Ilmoittaja
Paikkakunta
Helsinki
Työsuhdetyyppi
Osa-aikainen
Viimeinen hakupäivä

Etsimme tiiminvetäjää Suomen ensimmäiseen, pääosin vapaaehtoisvoimin toimivaan WeFood-hävikkiruokamyymälään Redi-kauppakeskukseen!

Työskentelet WeFood-myymälässä, ja vastuullasi on vuorosi aikana myymälän päivittäisten toimintojen organisoiminen ja laadukkaan asiakaspalvelun varmistaminen. Vastaat vuorosi aikana vapaaehtoisten perehdyttämisestä, tuotteiden hinnoittelusta sekä myymälän visuaalisesta ilmeestä. Toisinaan hyppäät vuorosi aikana myös sähköpakettiauton rattiin ja ajat noutamaan hävikkieriä pääkaupunkiseudulta.

Sinulla on soveltuvaa työkokemusta asiakaspalvelusta ja / tai elintarvikkeiden vähittäiskaupasta. Omaksut nopeasti uusia asioita, sinulla on myönteinen ja vastuullinen ote työhön etkä arastele autolla ajamista pääkaupunkiseudulla. Työssäsi tarvitset hyvää suomen ja englannin kielen taitoa sekä B-ajokortin. Osaaminen omavalvonnasta ja/tai kokemus vapaaehtoistyöstä katsotaan myös eduksi.

Tarjoamme monipuolisen työnkuvan sekä mahdollisuuden päästä työskentelemään ainutlaatuiseen, vauhdikkaaseen työyhteisöön: pääosin vapaaehtoisvoimin toimivaan Suomen ensimmäiseen hävikkiruokamyymälään. Työsi vaikuttaa konkreettisesti hävikkiin päätyvän ruuan vähenemiseen.

Työvuorot sijoittuvat myymälän aukioloaikojen puitteisiin arkisin klo 10–20, lauantaisin 10–19 ja sunnuntaisin 12–18, painottuen iltoihin ja viikonloppuihin. Tehtävän työaika on keskimäärin 15h viikossa.

Tutustu myymälän konseptiin

Toivomme valitun hakijan pystyvän aloittamaan työt mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistää elokuun ensimmäisellä viikolla. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Tehtävän palkkaus perustuu Kirkon Ulkomaanavun palkkausjärjestelmään.

Lisätietoja tehtävästä saat myymäläpäällikkö Marita Kettuselta numerosta 050 463 7594, tiistaina 15.6. klo 14–17, torstaina 17.7 klo 15–16 ja tiistaina 22.6. klo 14–17.

Hae tehtävää täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta viimeistään 27.06.2021. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian.

Kirkon Ulkomaanapu sr on Suomen suurin kansainvälisen avun järjestö. Järjestö kuuluu kansainväliseen kirkollisten avustusjärjestöjen ACT-verkostoon ja tekee työtä taatakseen maailman köyhimmille ihmisille elämän perusedellytykset sekä kampanjoi ihmisarvon ja oikeudenmukaisuuden puolesta.

Kannustamme päteviä ja kiinnostuneita henkilöitä iästä, sukupuolesta, uskonnosta tai etnisestä taustasta riippumatta hakemaan tehtävää.

Työpaikat

Kansainvälisen viestinnän tuottaja
Projektikoordinaattori
Investigations Manager
Dialogiasiantuntija
HR-koordinaattori
Lakiasiantuntija
Ohjelmasuunnittelija
International Communications Specialist
Ohjelma-avustaja
Verkkotuottaja
Suomen kielen opettaja/ohjaaja

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.