Työpaikat

Tiiminvetäjä

Ilmoittaja
Paikkakunta
Helsinki
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Etsimme tiiminvetäjää Suomen ensimmäiseen vapaaehtoisvoimin toimivaan WeFood-hävikkiruokamyymälään Redi-kauppakeskukseen!

Työskentelet WeFood-myymälässä ja vastuullasi on vuorosi aikana WeFood-myymälän päivittäisten toimintojen organisoiminen ja laadukkaan asiakaspalvelun varmistaminen. Lisäksi vastaat vuorollasi vapaaehtoisten perehdyttämisestä ja motivoinnista, tuotteiden hinnoittelusta sekä myymälän visuaalisesta ilmeestä.

Sinulla on soveltuvaa työkokemusta asiakaspalvelusta ja / tai elintarvikkeiden vähittäiskaupasta. Sinulle on ominaista positiivinen asenne, vastuullinen ote työhön sekä uusien asioiden nopea omaksuminen. Työssäsi tarvitset hyvää suomen kielen ja englannin kielen taitoa. Ajokortti ja/tai kokemus vapaaehtoistyöstä katsotaan eduksi.

Tarjoamme mahdollisuuden päästä työskentelemään ainutlaatuiseen ympäristöhankkeeseen: Suomen ensimmäiseen hävikkiruokamyymälään. Työsi vaikuttaa konkreettisesti hävikkiin päätyvän ruuan vähenemiseen.

Työvuorot sijoittuvat myymälän aukioloaikojen puitteisiin arkisin klo 10–21, lauantaisin 10–19 ja sunnuntaisin 12–18, painottuen iltoihin ja viikonloppuihin. Tehtävän työaika on noin 15–20 h viikossa.

Tutustu myymälän konseptiin.

Tehtävä alkaa 1.9.2020 ja päättyy 31.12.2021 ja sijoittuu Helsinkiin Kauppakeskus Rediin. Tehtävän palkkaus perustuu Kirkon Ulkomaanavun palkkausjärjestelmään.

Lisätietoja tehtävästä saat myymäläpäällikkö Eveliina Pölläseltä 040 193 2024, 22.7. klo 15–17 ja 28.7. klo 15–17.

Hae tehtävää täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta viimeistään 2.8.2020.

WeFood on osa Kirkon Ulkomaanavun ilmasto- ja ympäristötyötä. Hankkeessa toimii 150 vapaaehtoista ja 35 yhteistyökumppania Suomen ruokahävikin hyödyntämiseksi.

Kirkon Ulkomaanapu sr on Suomen suurin kansainvälisen avun järjestö. Järjestö kuuluu kansainväliseen kirkollisten avustusjärjestöjen ACT-verkostoon ja tekee työtä taatakseen maailman köyhimmille ihmisille elämän perusedellytykset sekä kampanjoi ihmisarvon ja oikeudenmukaisuuden puolesta.

Kannustamme päteviä ja kiinnostuneita henkilöitä iästä, sukupuolesta, uskonnosta tai etnisestä taustasta riippumatta hakemaan tehtävää.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.