Työpaikat

Tiedottaja

Ilmoittaja
Paikkakunta
Helsinki
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Organisaation esittely

Ulkoministeriö edistää Suomen ja suomalaisten turvallisuutta ja hyvinvointia sekä toimii turvallisen ja oikeudenmukaisen maailman hyväksi. Ulkoministeriö ja sen alainen edustustoverkko ulkomailla palvelevat suomalaisia, suomalaista talouselämää ja yhteiskuntaa, valtion johtoa sekä eduskuntaa.

Suomen edustustot palveluineen ovat koko suomalaisen yhteiskunnan ja kaikkien suomalaisten käytettävissä. Eri maissa sijaitsevien suurlähetystöjen, konsulaattien ja muiden toimipisteiden lisäksi Suomella on edustustoja kansainvälisissä järjestöissä, esimerkiksi YK:ssa. Työn kirjo ulottuu valtioiden välisten suhteiden hoidosta yksittäisten kansalaisten avustamiseen.

Tehtävän kuvaus

Ulkoministeriö hakee tiedottajaa ajankohtaisviestintään määräaikaiseen virkasuhteeseen 1.10. alkaen korkeintaan viideksi vuodeksi.

Tehtävät

Tiedottajana tehtäväsi on suunnitella ja toteuttaa ulkoministeriön ajankohtaisviestintää. Tehtävässä painottuvat sosiaalisen median kanaviemme hoitaminen ja nettijulkaisut sekä kampanjasuunnittelu ja kampanjoiden toteuttaminen. Olet mukana laatimassa ja julkaisemassa ulkoministeriön tiedotteita. Osallistut taloudellisiin ulkosuhteisiin ja Team Finlandiin liittyvän viestinnän toteuttamiseen. Olet yhteyshenkilönä ulkoministeriön International Press Centerissä.

Tiedottajana toimit viestinnän tukena useille ulkoministeriön osastoille sekä edustustoille.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset

Tiedottajan tehtävään valittavalta edellytetään ylempää korkeakoulututkintoa tai muuta soveltuvaa tutkintoa, suomen kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa sekä ruotsin kielen tyydyttävää suullista ja kirjallista taitoa

Hakijalta odotamme

Laajoja viestinnän yleisiä taitoja sekä käytännön kokemusta viestintätehtävistä. Lisäksi odotamme yhteystyökyvykkyyttä, joustavuutta sekä halua kehittää ja kehittyä osana ulkoministeriön viestinnän tiimiä.

Työssä tarvittava kielitaito

  • täysin sujuvaa suomen kielen osaamista
  • sujuvaa ruotsin ja englannin kielten osaamista

Tehtävän tiedot

Tehtävän kesto: Määräaikainen

Työaika: Virastotyöaika

Tehtävä alkaa: 1.10.2019 Tai sopimuksen mukaan

Määräaikainen, päättyy: 2.7.2024 Siijaisuus

Virka on viraston yhteinen.

Tehtävän hakemista koskevat tiedot

Hae viimeistään: 24.9.2019 16:15

ID: 24-316-2019

Sähköiset hakemukset:

Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen. Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän ID. Hakemuksia ei palauteta.

Ulkoministeriö / Henkilöstöyksikkö
PL 176
00023 Valtioneuvosto

Palkkaukseen liittyvät tiedot

Palkkaus määräytyy ministeriön palkkausjärjestelmän vaativuustason 9A (2 988,49€/kk) mukaisesti, minkä lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoritukseen perustuvaa lisää.

Tehtävä

Ilmoitettujen työpaikkojen määrä:   1

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä

Johanna Kotkajärvi
apulaisosastopäällikkö
+358 295 351 351
johanna.kotkajarvi@formin.fi

Vesa Häkkinen
yksikönpäällikkö
040 481 9880
vesa.hakkinen@formin.fi

Muut tehtävään liittyvät tiedot

Tehtävässä voidaan noudattaa koeaikaa.

Virkaan ehdolla olevasta henkilöstä tehdään hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.