Työpaikat

Tiedonhallinnan asiantuntija

Paikkakunta
Helsinki
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Haemme määräaikaiseen työsuhteeseen 1.12.2021 asti tiedonhallinnan asiantuntijaa.

Hallinto- ja talousosastolla toimivan tiedonhallinnan asiantuntijan päätehtävinä ovat organisaation asiakirjahallinnon ja arkistoinnin ohjaaminen ja kehittäminen sekä tietosuojavastaavana toimiminen. Tehtävään sisältyy myös tutkija- ja tietopalvelu sekä Lähetysseuran työssä syntyvän, pysyvästi säilytettävän aineiston päätearkiston hoito. Tehtävänäsi on myös henkilöstön kouluttaminen vastuualueittesi asiasisällöistä.
 
Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa ja asiantuntemusta tietosuojasta sekä asiakirjahallinnon eri tehtäväalueilta. Lisäksi tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, organisointikykyä sekä luontaista kiinnostusta IT-järjestelmiin ja niiden kehittämiseen. Luemme eduksi ylemmän arkistotutkinnon tai informaatiotutkimuksen opinnot sekä M-Files järjestelmän perusteiden hallinnan. Arvostamme lisäksi kokemusta järjestö- ja asiakaspalvelutyöstä.
 
Tehtävä on kokoaikainen perhevapaan sijaisuus ja alkaa mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa digitaalisten palvelujen päällikkö Margit Karlsson p. +358 40 4514535, to 7.1. klo 14–15 sekä ke 13.1. klo 10–11.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi 18.1.2021 mennessä osoitteessa: https://rekry.suomenlahetysseura.fi/MepRekry  

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.