Terveystoiminnan koordinaattori | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Terveystoiminnan koordinaattori

Ilmoittaja

Punainen Risti

Paikkakunta

Helsinki

Työsuhdetyyppi

Kokoaikainen

Viimeinen hakupäivä

Punainen Risti tuo iloa, ylläpitää toivoa ja vahvistaa luottamusta – tule joukkoomme tekemään merkityksellistä työtä!

Haemme Suomen Punaisen Ristin Hyvinvoinnin ja terveyden yksikköön terveystoiminnan koordinaattoria määräaikaiseen työsuhteeseen.

Työtehtävät

Terveystoiminnan koordinaattorina tehtävänäsi on koordinoida Punaisen Ristin vapaaehtoistoimintaan perustuvaa terveyden edistämisen toimintakokonaisuutta. Vastaat toiminnan suunnittelusta, kehittämisestä, arvioinnista ja tukemisesta. Tehtäviisi kuuluu yhdessä keskustoimiston ja Punaisen Ristin piirien terveystoiminnan työntekijöiden kanssa terveyden edistämisen toiminnan laadun, saavutettavuuden, menetelmien, osaamisen ja vapaaehtoisten tuen kehittäminen.

Teet tiivistä yhteistyötä terveyden edistämisen hankkeiden hankesuunnittelijoiden kanssa, vastaat terveyspistetoiminnan kehittämisestä ja monimuotoistamisesta sekä terveystoiminnan vapaaehtoisten tuen ja koulutuksen kehittämisestä. Tehtäviisi kuuluu myös terveysturvallisuuteen liittyvien kysymysten hallinta ja tiivis yhteistyö koko terveyden ja hyvinvoinnin toimialan sekä kotimaan linjan muiden toimintojen kanssa. 

Määräaikainen työsuhde alkaa 1.8.2022 (tai sopimuksen mukaan elokuun aikana) ja päättyy 30.4.2023.

Odotamme sinulta

Odotamme sinulta vahvaa terveydenhuollon osaamista, järjestö- ja vapaaehtoistoiminnan tuntemusta sekä soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Onnistuaksesi tehtävässäsi tarvitset erinomaisia koordinaatio- ja yhteistyötaitoja, projektiosaamista, kykyä tuottaa tekstiä ja mallintaa toimintaa sekä molempien kotimaisten kielten ja englannin kielen hallintaa. Sinulla on hyvä paineensietokyky ja uudet haasteet innostavat sinua toimimaan. 

Olet innostunut vapaaehtoistoiminnan laadun ja osaamisen kehittämisestä ja tartut mielelläsi uusiin haasteisiin. Työskentelyotteesi on osallistava, päämäärätietoinen ja pitkäjänteinen. Olet innostava ja toimeentarttuva tiimipelaaja. Aiempi kokemus järjestö- ja vapaaehtoistoiminnasta sekä ensiapu-, valmius- ja/tai sosiaalitoiminnan tuntemus on eduksi tehtävässä. 

Edellytämme valitulta henkilöltä Punaisen Ristin arvoihin ja periaatteisiin sitoutumista. Toivomme tehtävään hakijoita erilaisista taustoista ja sukupuolista.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme monipuolisen tehtävän ja erittäin mielenkiintoisen tehtäväkentän sekä mahdollisuuden monipuoliseen osaamisen hyödyntämiseen ja kehittämiseen. Henkilöstökyselyidemme mukaan työntekijämme arvostavat erityisesti merkityksellistä ja innostavaa työtä sekä yhdenvertaista työyhteisöä, jossa tuemme toisiamme. Pidämme henkilöstömme hyvinvoinnista ja jaksamisesta huolta mm. tukemalla lounasruokailua ja tarjoamalla liikunta- ja kulttuuriedun sekä työterveyshuollon palvelut. 

Toimipaikka sijaitsee Punaisen Ristin keskustoimistolla, os. Tehtaankatu 1a, Helsinki. Teemme töitä joustavassa hybridityön mallissa. 

Noudatamme sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta. 

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Hyvinvoinnin ja terveyden yksikön päällikkö Susanna Uusi-Pohjola, ke 15.6. klo 17.00-18.30 tai pe 1.7. klo 9-10, puh 040 610 1373.

Lähetäthän hakemuksesi tämän linkin kautta viimeistään 1.7.2022 klo 16 mennessä.

Suomen Punainen Risti

Suomen Punaisen Ristin tehtävänä on auttaa apua eniten tarvitsevia kotimaassa ja ulkomailla katastrofien ja onnettomuuksien sattuessa, ja kouluttaa heitä varautumaan niihin. Kannustamme ihmisiä hoitamaan terveyttään ja pitämään huolta toisistaan.

Punaisessa Ristissä työskentelee useiden toimialojen asiantuntijoita ja ammattilaisia monilla erilaisilla työ- ja koulutustaustoilla – sekä ympäri Suomea että maailmalla.