Työpaikat

Terveyden edistämisen suunnittelija

Ilmoittaja
Paikkakunta
Helsinki
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Haemme Punaisen Ristin keskustoimistoon, terveyden ja hyvinvoinnin yksikköön terveyden edistämisen suunnittelijaa määräaikaiseen tehtävään hoitovapaan sijaiseksi ajalle 1.12.2018–31.8.2019.

Suunnittelija työskentelee terveyden edistämisen tiimissä, jolle kuuluu festari-, päihde- ja seksuaaliterveystyön, terveyspistetoiminnan sekä koti- ja vapaa-ajan tapaturmahankkeen valtakunnallinen koordinointi. Kyseisen suunnittelijan vastuualueella on Suomen Punaisen Ristin seksuaaliterveyden toiminnan ja sisältöjen kehittäminen muiden yhteisten tehtävien lisäksi. Työtä tehdään yhdessä piirien työntekijöiden ja vapaaehtoisten kanssa. Suunnittelija koordinoi piirien Pluspiste-toimintaa ja hiv-työn kumppanuushankkeita. Tehtävään kuuluu lisäksi hankeraportointia ja budjetin seurantaa. Kokemus vapaaehtoisten koulutussuunnittelusta katsotaan eduksi.

Työ edellyttää läheistä yhteistyötä Punaisen Ristin piirien ja eri kumppanuustahojen kanssa. Työ edellyttää lisäksi kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyviä IT-valmiuksia ja verkkoviestinnän taitoa sekä valmiutta matkustamiseen/ilta- ja viikonlopputyöhön. Edellytämme valitulta sitoutumista Punaisen Ristin periaatteisiin ja arvoihin.

Edellytämme sinulta

  • soveltuvaa korkeakoulututkintoa
  • hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja
  • verkostoyhteistyötaitoja ja organisointiosaamista
  • aktiivista ja kehittävää työotetta
  • molempien kotimaisten sekä englannin kielten hallintaa sekä
  • sosiaalialan ja järjestöjen vapaaehtoistoiminnan tuntemusta.

Lisätietoja tehtävästä antaa terveyden ja hyvinvoinnin yksikön päällikkö Maria Viljanen maria.viljanen(at)punainenristi.fi. Mahdolliset haastattelut pidetään 22.10., 23.10. tai 24.10.

Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen 14.10.2018. Lisää hakemukseesi CV.

Suomen Punainen Risti on humanitaarista työtä tekevä kansalaisjärjestö, yksi Punaisen Ristin ja Punaisen Puolikuun 190 kansallisesta yhdistyksestä. Tuemme apua tarvitsevia niin kotimaassa kuin maailmalla. Terveyden ja hyvinvoinnin yksikössä vahvistamme ammatillista ja vapaaehtoisten toimintaa terveyden edistämiseksi ja arjen hyvinvoinnin tueksi.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.