Terveyden edistämisen ja ensiavun asiantuntija, Lapin piiri | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Terveyden edistämisen ja ensiavun asiantuntija, Lapin piiri

Ilmoittaja

Punainen Risti

Paikkakunta

Työsuhdetyyppi

Viimeinen hakupäivä

Haemme Lapin piiriin kehittämisorientoitunutta terveyden edistämisen ja ensiavun asiantuntijaa vastaamaan piirin ensiapuryhmätoiminnasta ja terveyden edistämisen kehittämisestä sekä ylläpidosta.

Monipuolisessa tehtävässä kehität Lapin piirin alueella Punaisen Ristin ensiapu- ja terveyspalvelutoimintaa sen eri muodoissa. Tehtäviisi kuuluu ohjata ja tukea osastojen vapaaehtoistoimintaa sekä työskennellä eri verkostoissa ja eri yhteistyökumppaneiden kanssa Punaisen Ristin ensiapu- ja terveyspalvelutoiminnan mahdollistamiseksi ja Punaisen Ristin muun toiminnan edistämiseksi.

Odotamme, että sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulutasoinen koulutus. Suomen kielen taitosi on sujuvaa, ja arvostamme myös englannin kielen osaamista. Sinulla on kokemusta viranomaisverkostoista ja tunnet järjestömaailmaa sekä vapaaehtoistoimintaa. Olet kiinnostunut kouluttamaan ja innostamaan ihmisiä ensiavun ja terveyden edistämisen alueilla. Työssäsi tarvitset ajokorttia ja valmiutta matkustamiseen sekä viikonloppu- ja iltatyöskentelyyn.

Tehtävässä tarvitset myös vahvaa kokonaisuuksien hallintaa, kykyä toimia laaja-alaisesti ja nopeaa reagointikykyä sekä joustavuutta vaihtuvissa tilanteissa. Omaat erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Toimit sujuvasti ja mielelläsi verkostoissa ja rakennat aktiivisesti yhteistyötä eri sidosryhmien suuntaan. Haluat oppia uutta ja kehittyä työssäsi.

Tarjoamme sinulle erinomaisen mahdollisuuden tehdä merkityksellistä työtä yhdessä maailman tunnetuimmista järjestöistä. Liity aktiiviseen joukkoomme!

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa va. toiminnanjohtaja Veli-Matti Ahtiainen, p. 0400 398 217.

Lähetä työhakemus ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen osoitteeseen veli-matti.ahtiainen(at)redcross.fi viimeistään 23.5.2022 klo 16.00.