Televarainhankkijoita | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Televarainhankkijoita

Ilmoittaja

Greenpeace

Paikkakunta

Helsinki

Työsuhdetyyppi

Osa-aikainen

Viimeinen hakupäivä

Ahdistaako ilmastonmuutos? Palatko halusta vaikuttaa?

Tule töihin maailman vaikuttavimpaan ympäristöjärjestöön! Televarainhankkijamme ovat järjestömme kivijalka, ja etsimmekin nyt televarainhankkijoita ilta- ja päivätiimiimme. Televarainhankkijamme hankkivat varoja ympäristötyöhön sitouttamalla Greenpeacen nykyisiä kuukausilahjoittajia sekä hankkimalla uusia lahjoittajia puhelimitse. Työssäsi televarainhankkijana pääset keskustelemaan erilaisten ihmisten kanssa ja hankkimaan Greenpeacelle sitoutuneita kuukausilahjoittajia.

Päivätiimimme työskentelee ma-pe kello 10–16, ja iltatiimimme ma-to kello 16–20.30 ja pe kello 15–19.15.

Kiinteä palkkaus

12,28 €/h (+ 9 % lomakorvaus työsuhteen päättyessä)

Joustavat työajat

2–15 vuoroa viikossa valitseminasi päivinä; päivätiimi työskentelee ma-pe kello 10–116 ja iltatiimi ma-to kello 16–120.30 ja pe kello 15–19.15.

Mahtavat työkaverit

Olet osana työporukkaa, jossa kaikki ovat sitoutuneita tekemään töitä paremman tulevaisuuden puolesta.

Merkityksellinen työ

Saat tehdä työtä, jossa pääset vaikuttamaan ja muuttamaan maailmaa!

Tiimimme työskentelee Helsingin toimistollamme Sörnäisissä. Työ alkaa palkallisella ja kattavalla perehdytyksellä. Greenpeacen televarainhankkijana saat jatkuvan tuen ja työkalut, joilla kehität vuorovaikutustaitojasi ja teet itsestäsi parhaan mahdollisen varainhankkijan.

Työ sopii Sinulle, joka rakastat työskennellä tiimissä yhteisten tavoitteiden eteen. Olet rohkea, sanavalmis ja uskallat heittäytyä myös mukavuusalueen ulkopuolelle. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot ja osaat inspiroida muita. Aikaisempi kokemus varainhankinnasta, puhelinmyynnistä tai asiakaspalvelusta katsotaan eduksi, mutta tärkeintä on aito into toimia Greenpeacen televarainhankkijana ja kehittyä siinä.

Täytä hakulomake iltatiimiin tästä ja päivätiimiin tästä.

Linkki ilmoitukseen