Muut paikat

Televarainhankkijoita

Paikkakunta
Helsinki
Työsuhdetyyppi
Osa-aikainen
Viimeinen hakupäivä

Tule työskentelemään maailman suurimpaan riippumattomaan sairaanhoitoon erikoistuneeseen avustusjärjestöön!

Varainhankkijan työ pähkinänkuoressa

Televarainhankinta on puhelimessa tehtävää monipuolista varainhankintatyötä. Työ on luonteeltaan tulostavoitteellista ja puhelinmyynnin kaltaista.

Televarainhankkijalla on 12,70 € kiinteä tuntipalkka + lisät, ja sitä tehdään neljän tunnin vuoroissa ma–pe kello 10–18 välillä. Työ sijaitsee Lääkärit Ilman Rajoja -järjestön toimistolla. Etätyökehoitusten aikana työskentelemme kotoa käsin.

Työ soveltuu joustavuutensa vuoksi kesätyöksi ja opintojen ohelle sekä pidempiaikaiseen työskentelyyn. Työn luonteen takia edellytämme hakijoilta 18 vuoden ikää.

Lääkärit Ilman Rajoja

Lääkärit Ilman Rajoja (Médecins Sans Frontières, MSF) on maailman suurin riippumaton sairaanhoitoon erikoistunut avustusjärjestö.

Silloin kun sota, epidemia tai luonnonkatastrofi on saanut terveydenhuoltojärjestelmän polvilleen, meidän työmme alkaa. Annamme riippumatonta sairaanhoitoa aseellisten konfliktien, epidemioiden ja luonnonkatastrofien uhreille ja niille, jotka eivät pääse terveydenhoidon piiriin.

Yli 95 % varoistamme tulee yksityisiltä lahjoittajilta. Taloudellinen itsenäisyytemme takaa sen, että voimme auttaa kaikista haavoittuvaisimmassa asemassa olevia ihmisiä, ja että voimme toimia siellä, missä meitä tarvitaan eniten.

Kun katastrofi iskee, meidän pitää olla jo matkalla. Sen mahdollistavat säännölliset tukijamme, eli kuukausilahjoittajat.

Lue meistä lisää: www.laakaritilmanrajoja.fi

Varainhankkija

Televarainhankkija soittaa tiiminsä osana erilaisille lahjoittajaryhmille ja kertoo heille toiminnastamme, tavoitteistamme ja haasteistamme. Hyvin usein työn päämääränä on rekrytoida uusia kuukausilahjoittajia. Televarainhankkijan työssä vetoavien kohtaamisten luominen on etusijalla.

Työ vaatii erityisesti rohkeutta kohdata vieraita ihmisiä, positiivisuutta ja sinnikästä, tulostavoitteellista asennetta. Aiempi kokemus puhelinmyynnistä tai varainhankinnasta katsotaan eduksi, mutta se ei ole työn edellytys.

Televarainhankkijan työ on innostavaa ja palkitsevaa. Pääset työskentelemään ainutlaatuisessa järjestössä, jonka työ pelastaa vuosittain lukemattomia ihmishenkiä. Samalla myynti- ja keskustelutaitosi kasvavat, ja pääset osaksi ammattimaista ja kannustavaa varainhankinnan työyhteisöämme.

Palkka ja työaika

  • Työssä on kiinteä 12,70 € tuntipalkka + 9 % lomakorvaus (yhteensä 13,80 €/h).
  • Kokemuslisä on 2 % jokaista 12 työssäolokuukautta kohden Lääkärit Ilman Rajoja -järjestössä.

Työvuorot (4h /päivä) ovat arkipäivisin 10–18 välillä 3–5 kertaa viikossa. Olemme hyvin joustavia erilaisten työaika- ja vuorotoiveiden suhteen.

Varainhankkijan työ vaatii, että:

  • Olet positiivinen, itsevarma ja tulostavoitteellinen.
  • Sinulla on voimakas motivaatio työskennellä myynnin tai varainhankinnan parissa.
  • Sinulla on hyvät kommunikaatio- ja tiimityöskentelytaidot.
  • Sitoudut Lääkärit Ilman Rajoja -järjestön arvoihin.

Tarjoamme sinulle:

  • Innostavan ja asiantuntevan työyhteisön.
  • Hyvän tuntipalkan (yhteensä 13,80 €/h).
  • Kattavan koulutuksen ja perehdytyksen työhön.
  • Mahdollisuuden päästä mukaamme pelastamaan ihmishenkiä ja lievittämään kärsimystä siellä, missä hätä on suurin.

Hae nyt!

Voit hakea lähettämällä CV:si ja vapaamuotoisen hakemuksen sähköpostilla osoitteeseen recruitment@helsinki.msf.org

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.